capilare sparte la nivelul picioarelor

20-07-2009
iulia_i
Nu este medic/terapeut
iulia_i
Buna ziua.
Va rog mult sa ma indrumati in cazul urmator: la nivelul picioarelor am foarte multe capilare sparte care creeaza o retea rosie-vinetie foarte inestetica; la exteriorul coapselor vasele sparte sunt mai evidente si formeaza mici pete de culoara vanata, cu forma neregulata; in plus, in spatele genunchilor si pe spatele coapselor vasele de sange sunt foarte evidente - nu sunt iesite in relief, insa sunt foarte vizibile.
In orasul meu nu sunt specialisti in flebologie (din cate am citit aceasta este specialitatea careia se circumscriu simptomele descrise de mine).
Am fost la un dermatolog care mi-a sugerat interventia cu laser, dar m-a asigurat ca problema va reaparea in timp. Vreau sa pot rezolva problema asta deoarece ma incomodeaza aspectul estetic al problemei si in plus ma gandesc sa nu se agraveze cu timpul.
Imi puteti recomanda un specialist in astfel de probleme, eventual din zona Moldovei (Iasi, Neamt, Bacau)?
Multumesc.
4 comentarii
0
21-07-2009, ora 10:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamna,
nu exista specialisti in asa un domeniu rar intalnit si chiar daca ar exista nu v-ar prea putea ajuta caci specialistii din ziua de azi nu pot sa faca mai nimic nici macar in domenii cu boli des intalnite ca ORL, etc...
Ce aveti dumneavoatstra se poate trata si vindeca cu ajutorul homeopatie.
Ati auziti de aceasta stiinta medicinala ?
Acolo gasiti specialisti care au mai intalnit si tratat cu succes o astfel de afectiune cu remedii netoxice care nu au afectiuni secundare.
0
13-06-2012, ora 00:30
lucica soare
Nu este medic/terapeut
lucica soare
buna seara eu as vrea sa stiu cum se pot trata aceste vase sparte pe picioare care sunt foarte urate la vedere am 23 de ani si nu ma pot imbraca cu nimic mai deasupra genunchiului
.v~as ruga sa~mi dati cateva sfaturi
va multumesc
0
12-07-2012, ora 11:55
georgy316
Nu este medic/terapeut
georgy316
din cate stiu eu acele capilare sparte se numesc venectazii si nu pot fi inlaturate decat cu laser. in cazul in care pacientul este supraponderal, vasele de sange se sparg din nou.
0
15-08-2018, ora 12:36
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Buna ziua, am vinisoare asa ca paianjenii pe torace, de un an de cand am gastrita, multe a gasit ficat gras, steatoza, colesterol 250, o fi de la digestia proasta data de ficat, ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici