Care antipsihotice dau depresie?
11 comentarii

Risperidona nu da depresie, poate somnolenta-sedare.
De ce ar da medicii psihiatri antipsihotice bolnavilor ca sa-i bage in depresie? Pe de alta parte dupa ce le dau antipsihotice si ii "trateaza"" ii baga in depresie apoi ce urmeaza?
Deci psihoza apoi depresie apoi ce? Intreb la modul general cine stie si vrea sa raspunda este binevenit.
De ce ar da medicii psihiatri antipsihotice bolnavilor ca sa-i bage in depresie? Pe de alta parte dupa ce le dau antipsihotice si ii "trateaza"" ii baga in depresie apoi ce urmeaza?
Deci psihoza apoi depresie apoi ce? Intreb la modul general cine stie si vrea sa raspunda este binevenit.

Ca sa ii scoata din psihoza.
De fapt de ce ai pus intrebarea daca nu crezi raspunsul?
Ce experienta ai cu Rispenul?
Stii ca depresia nu apare la toate persoanele si nu apare din peima zi de Rispen?
Vorbeste cu Vernus.
De fapt de ce ai pus intrebarea daca nu crezi raspunsul?
Ce experienta ai cu Rispenul?
Stii ca depresia nu apare la toate persoanele si nu apare din peima zi de Rispen?
Vorbeste cu Vernus.

Si eu am impresia ca de la Rispen am făcut depresie dar nu stiu ce alt antipsihotic as putea lua care sa nu ingrase și sa nu dea acatizie. Ce părere aveți de Ziprasidona?

@clara_p
I-am trimis un mesaj utilizatorului Vernus insa nu mi-a răspuns. Știți daca mai este activ pe site? A schimbat contul de user?
I-am trimis un mesaj utilizatorului Vernus insa nu mi-a răspuns. Știți daca mai este activ pe site? A schimbat contul de user?

Eu am luat o perioada de câțiva ani antipsihotic Invega si nu m am îngrășat, am trecut si pe Xeplion injectia la fel imi aduc aminte ca mi-a mers ok cu paliperidona.

Incercati sa trimiteti mesaj utilizatorului @ Vern. E totunul cu @Vernus. Poate asa va raspunde. El a luat sau inca mai ia Rispen.

Știu, chiar lui @Vern i am scris ceva, dar poate trece si el printr-o perioada mai neplacuta nu stiu exact. Stiu ca era foarte activ aici pe Ro medic. Va mulțumesc pentru informații.

Nu m-ar deranja sedarea de la ziprasidona dar m-ar deranja să-mi provoace depresie sau acatizie. De la Abilify am avut o acatizie groaznica plus o pofta de mâncare enorma. Am luat risperidona si am oprit-o pt ca mi-a provocat hiperprolactinemie si depresie. Momentan iau olanzapina si mi-e foarte frica ca ma ingrasa.

Urmariti greutatea si daca va ingrasa, luati Ziprasidona 20 cu 20 mg. Goliti capsula (capsula e de 40). Inteleg ca functionati cu doze foarte mici de neuroleptic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Invega
- 13Zyprexa + Alcool
- 7Cafea cu antipsihotic
- 2Injectia cu rispolept
- 19Continuare tratament antipsihotic, 2 psihiatri, 2 pareri diferite
- 3Trecerea de la Xeplion la Abilify din cauza constipației
- 6Xeplion! am ajuns la 105 kg
- 4Efecte adverse după tratament cu Rispolept
- 7Abilify injectabil
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 5Aspacardin-interactiune cu antipsihotice
- 8Aripiprazol in sarcina
- 2Anafranil fără recomandarea medicului
- 12Păreri pro sau contra-quetiapina în depresie și anxietate
- 15Lista antipshiotice
- 3Xeplionul e mai bun ca Rispoleptul Consta sau invers?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: