Care antipsihotice dau depresie?

06-05-2025
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Care antipsihotice dau depresie?
11 comentarii
0
06-05-2025, ora 16:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Rispen.
0
06-05-2025, ora 17:09
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Risperidona nu da depresie, poate somnolenta-sedare.
De ce ar da medicii psihiatri antipsihotice bolnavilor ca sa-i bage in depresie? Pe de alta parte dupa ce le dau antipsihotice si ii "trateaza"" ii baga in depresie apoi ce urmeaza?
Deci psihoza apoi depresie apoi ce? Intreb la modul general cine stie si vrea sa raspunda este binevenit.
0
06-05-2025, ora 21:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ca sa ii scoata din psihoza.
De fapt de ce ai pus intrebarea daca nu crezi raspunsul?
Ce experienta ai cu Rispenul?
Stii ca depresia nu apare la toate persoanele si nu apare din peima zi de Rispen?
Vorbeste cu Vernus.
0
11-05-2025, ora 15:50
Mirela1989
Nu este medic/terapeut
Mirela1989
Si eu am impresia ca de la Rispen am făcut depresie dar nu stiu ce alt antipsihotic as putea lua care sa nu ingrase și sa nu dea acatizie. Ce părere aveți de Ziprasidona?
0
12-05-2025, ora 00:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incercati Abilify. Ziprasidona da sedare.
0
12-05-2025, ora 06:42
identity
Nu este medic/terapeut
identity
@clara_p

I-am trimis un mesaj utilizatorului Vernus insa nu mi-a răspuns. Știți daca mai este activ pe site? A schimbat contul de user?
0
12-05-2025, ora 06:56
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Eu am luat o perioada de câțiva ani antipsihotic Invega si nu m am îngrășat, am trecut si pe Xeplion injectia la fel imi aduc aminte ca mi-a mers ok cu paliperidona.
0
13-05-2025, ora 17:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incercati sa trimiteti mesaj utilizatorului @ Vern. E totunul cu @Vernus. Poate asa va raspunde. El a luat sau inca mai ia Rispen.
0
13-05-2025, ora 18:16
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Știu, chiar lui @Vern i am scris ceva, dar poate trece si el printr-o perioada mai neplacuta nu stiu exact. Stiu ca era foarte activ aici pe Ro medic. Va mulțumesc pentru informații.
0
13-05-2025, ora 18:42
Mirela1989
Nu este medic/terapeut
Mirela1989
Nu m-ar deranja sedarea de la ziprasidona dar m-ar deranja să-mi provoace depresie sau acatizie. De la Abilify am avut o acatizie groaznica plus o pofta de mâncare enorma. Am luat risperidona si am oprit-o pt ca mi-a provocat hiperprolactinemie si depresie. Momentan iau olanzapina si mi-e foarte frica ca ma ingrasa.
0
13-05-2025, ora 21:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Urmariti greutatea si daca va ingrasa, luati Ziprasidona 20 cu 20 mg. Goliti capsula (capsula e de 40). Inteleg ca functionati cu doze foarte mici de neuroleptic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul