care sunt sansele sa raman gravida?
Pentru ca nu mi-a venit cm timp de patru luni am mers la medicul meu ginecolog, care mi-a recomandat un tratament cu duphaston (2 pe zi), timp de 10 zile si carpicon (2 pe zi). La doua zile dupa ce am inceput tratamentul cu duphaston am avut un contact sexual neprotejat, insa el nu a ejaculat in mine. In aceste conditii as vrea sa stiu cam care sunt sansele sa raman insarcinata? Exista o probabilitate mare sau sunt doar piticii mei de pe creier?
4 comentarii
sunt "piticii" tai din creier !!!.daca nu a ejaculat in vagin iar dupa aceea n-ati mai continuat partida de sex
eu nu stiu ce sa zic daca tu esti insarcinata sau nu,
dar sa stii ca daca partenerul ejaculeaza afara nu este o metoda de contraceptie, deci nu te baza pe asta, exista oricum riscul.asa ca atentie
dar sa stii ca daca partenerul ejaculeaza afara nu este o metoda de contraceptie, deci nu te baza pe asta, exista oricum riscul.asa ca atentie
Stiu ca nu este o metaoda de contraceptie, dar eu sunt foarte stresata in privinta asta, pt ca deocamdata nu doresc copii si stiu ca nu as putea suporta un avort. Multumesc ft mult, cred si eu ca o sa fie bine pana la urma!
data viitoare cumpara pilule anticoncentionale, ca sa nu risti, sa speram ca de data asta ai scapat numai cu frica !!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 4am ramas insarcinata
- 3sarcina
- 3gravida? va rog raspundeti-mi
- 98Sa ma ingrijorez?
- 4este sarcina?
- 8Poti ramane insarcinata asa usor?
- 3posibila sarcina?
- 3o fii bb, n-o fii?
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 5posibila sarcina?
- 5se poate sa fiu insarcinata
- 1e posibil sa fiu insarcinata? Fac tratament cu urogestan 100 si tavanic
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 7A rămas însărcinată?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 4Risc de sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: