Eram in perioada fertila dar nu a ejaculat in mine
Buna ziua ! Pe 19 aprilie am avut prima zi din menstruatie, pe 3 mai am facut sex neprotejat, dar nu a ejaculat in mine. Exista riscul sa fi ramas insarcinata? In aceea zi cred ca am fost in perioada fertila dar nu sunt 100% sigura.. Va rog ajutati-ma. Nu am luat dupa aceea pilula de a2a zii.. Dupa cat timp as putea face un test de sarcina ?. Va multumesc !
4 comentarii
Mentionez ca am un ciclu regulat de 29 de zile
Scrie pe prospect, dar dupa 7-9 zile sigur poti face testul. Repeta apoi testul in perioada in care ar trebui sa apara menstruatia daca nu vine.
Sunt sanse sa fii ramas insarcinata daca nu a ejaculat in mine? Chiar daca era perioada fertila..
Cum crezi ca poate cineva stii? Nici control daca ti se face, o sarcina mica de cateva zile nu se poate intui oricata experienta ai ca ginecolog. Exista 50% sanse da, pentru ca exista spermatozoizi ce pot ajunge in vagin si fara ejaculare si 50% nu, pentru ca nu intotdeauna se fecundeaza ovulul chiar daca esti probabil in perioada ovulatorie. Ai grija in viitor si fa testul ca sa fii sigura.
Sanatate!
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 22va rog... sarcina sau dereglari ciudate!
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 8este o posibila sarcina ?
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 10menstruatie
- 10Insarcinata sau nu?
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 3Nu stiu ce sa cred.. sunt insarcinata sau nu?
- 0sunt insarcinata?
- 0Urgent! Aş putea rămâne însărcinată?
- 1Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata inainte de a incepe sa iau AC?
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 6Am rămas însărcinată ?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 1Însărcinată sau nu ?
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 3Sunt sanse sa raman gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: