Eram in perioada fertila dar nu a ejaculat in mine
Buna ziua ! Pe 19 aprilie am avut prima zi din menstruatie, pe 3 mai am facut sex neprotejat, dar nu a ejaculat in mine. Exista riscul sa fi ramas insarcinata? In aceea zi cred ca am fost in perioada fertila dar nu sunt 100% sigura.. Va rog ajutati-ma. Nu am luat dupa aceea pilula de a2a zii.. Dupa cat timp as putea face un test de sarcina ?. Va multumesc !
4 comentarii
Mentionez ca am un ciclu regulat de 29 de zile
Scrie pe prospect, dar dupa 7-9 zile sigur poti face testul. Repeta apoi testul in perioada in care ar trebui sa apara menstruatia daca nu vine.
Sunt sanse sa fii ramas insarcinata daca nu a ejaculat in mine? Chiar daca era perioada fertila..
Cum crezi ca poate cineva stii? Nici control daca ti se face, o sarcina mica de cateva zile nu se poate intui oricata experienta ai ca ginecolog. Exista 50% sanse da, pentru ca exista spermatozoizi ce pot ajunge in vagin si fara ejaculare si 50% nu, pentru ca nu intotdeauna se fecundeaza ovulul chiar daca esti probabil in perioada ovulatorie. Ai grija in viitor si fa testul ca sa fii sigura.
Sanatate!
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 2sint insarcinata?
- 2mi-e teama de sarcina
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 7poate ramane insarcinata?
- 3Se poate sa ramai insarcinata cu anticonceptionale?
- 0sunt insarcinata?
- 1Este posibil sa fie gravida?
- 3Am lasat-o gravida??
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 1Intarziere menstruatie
- 2Pot ramane insarcinata?
- 3Sarcina posibila
- 0E riscul de a avea o sarcina ?
- 0Care e problema ????
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: