operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?

buna...ma numesc andra si am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.in noiembrie am fost operata de tumora beligna a ovarului drept.dupa aceasta operatie ciclul nu mi-a venit regulat...in martie mia venit e 16 ma tinut 8 zile in aprilie pe 18 tot 7-8 zile.in mai mia venit pe 25 si m-a tinut doar 3 zile probabil k facusem un tratament cu gentamicina si din cauza aceasta ma tinut atat de putin nu stiu motivul.doar k de pe 28 de knd sangerarea sa terminat am avut rel neprotejate cu finalizare inauntru cu sotul meu pana pe data de 3 mai exact a 10 zi de cm..de 5 zile ma simt rau vomit intruna ma doare capul ma dor sanii si mie pofta de cate ceva dar dupa vomit...as vrea sa stiu daaca este posibila o sarcina desi stiu k dupa metoda calendarului nu prea sunt sanse insa ciclul meu este neregulat ;..va rog numai am rabdare sa vad daca imi intarzie ciclul...imi doresc f mult un bebe si as vrea sa stiu dak am vreo sansa
6 comentarii

De ce nu faci un test de sarcina? Este posibil sa fi ramas insarcinata.
Si eu am ramas insarcinata in ziua a 9-a a cicluli, tot dupa un tratament cu antibiotice.
Si eu am ramas insarcinata in ziua a 9-a a cicluli, tot dupa un tratament cu antibiotice.

pai este prea devreme nu au trecut 14 zile de la ultimul contact..nu as vrea sa fiu dezamagita am zis k testu mil fac dupa 20;)))..totusi as vrea sa stiu dak am makr vreo sansa..:D..

am facut pe 17 si a iesit negativ, :(:(:(, , , acum stau si astept poate imi intarzie CM sa fac altul poate da Dumnezeu si ies 2 liniute :

am facut si azi un test..negativ:(:(:(..cm na aparut...

nu are nimeni buna placere sa imi raspunda:(?

scumpa cel mai bine este sa te duci la un control de specialitate nu poate nimeni sa ghiceasca de ce iti intarzie cm..daca ai zis ca testele sunt negative cu siguranta nu e bebe inca dar o problema este din moment ce cm nu vine...mergi la medic e cel mai bine..pupici si sa-ti dea D-zeu un bebe cat mai curand posibil

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 47Va rog sa ma ajutati... sunt disperat incerc sa-mi ajut mama. Am doar 23 ani si nu mai am pe nimeni!
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 7urgent! posibila sarcina???
- 0sunt insarcinata?
- 10buna seara, am nevoie urgent de un sfat
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 3Granuloasa juvenila - rog raspuns
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 3Sarcina?
- 1Cum pot sa aflu????
- 0Ajutor! mi-a intarziat menstruatia 3 zile
- 5E posibil sa raman insarcinata?
- 3Sex si menstruație
- 0Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
- 5Sarcina?
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
Mai multe informații despre: Tumorile ovariene Menstruatia Ovarul sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: