credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?

am 24 ani (am demult contul de aceea a ramas 18) si imi este frica de o eventuala sarcina mai tare decat de moarte, stau intr-un stress continuu, credeti ca sunt nebuna ?
6 comentarii

Nu esti deloc nebuna.Mai fa o pauza de relatii sexuale cu prietenul tau asa incat sa te mai relaxezi.
Nu e o treaba sa traiesti in stressul acesta.
Nu e o treaba sa traiesti in stressul acesta.

ms, am uitat sa precizez ca iau anticonceptionale + folosim prezervativul si tot in stres stau

dar de unde vine teama asta atat de mare, ai avut avorturi si te-au marcat? sau poate din cauza situatiei materiale nu ti-ai permite sa cresti un copil [ptr ca despre varsta nu se pune problema la 24 de ani] ?

nu eşti nebună, dar eşti foarte speriată- dovadă şi nr foarte mare de întrebări legat de eventualitatea unei sarcini pe care l-ai postat, desi peste 99 % nu era cazul să te sperii- eu cred că o discuţie cu un psiholog te-ar ajuta mult.

nu am facut niciodata avort, dar nu-s casatorita in plus nu sunt convinsa ca actualu e baiatul cu care vreau sa imi impart viatza, va multumesc pentru sfaturi

eu cred ca ar trebui sa consulti un psiholog! sincer! nu e normal, desi ti au spus sute de persoane ca e in neregula sa fii asa stresata, tu esti speriata in continuare desi esti mai mult decat protejata! NU e normal! in felul asta nu te vei putea bucura de sex niciodata, e ca si cum ai face degeaba sau nu pt tine. ceea ce e complet aiurea!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 3pilula anticonceptionala uitata... pot fi insarcinata sau nu?
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 4Care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinata?
- 10Exista vreun risc???
- 3posibila sarcina?
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 3sarcina?
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 0vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 4Ar putea fi sarcina?
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 0Pot ramane insarcinata la sfarsitul menstruatiei?
- 6Sunt gravida?
- 0Tratament stres, neurastenie
- 1Sunt gravida?
- 3E posibil sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? stresul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: