carne crescuta in interorul testicolului

Am si eu o problema, am in interiorul testicolului drept o bucata de carne, as vrea sa stiu este ceva canceros de cativa ani am probleme cu somnul, ma trezesc obosit, nu am energie, am slabit destul de mult si in mai multe perioade ( eu iau antipsihotice si antidepresive pentru schizofrenie si mai ma ingras de la medicamente dar in momentul de fata dar si altadata dupa ce ma ingrasam mai trecea o perioada si slabeam brusc cate 10, 15 chiar 25 kg). V-as ruga daca stitii ceva despre aceste simptome sau despre ceva semanator sa-mi raspundeti cat de delaiat putetii finndca ma ingrijoreaza de curand fiinca in decursul timpului am avut perioade in care nu mam putut adapta la societate (nu am reusit sa merg la facultate si nici sa-mi mentin un loc de munca stabil). Multumesc si sqarbatori fericite tuturor
4 comentarii

Buna seara,
Va recomand sa va adresati cat mai repede unui medic urolog.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Va recomand sa va adresati cat mai repede unui medic urolog.
Cu respect,

AM mers la urolog si... tot nu m-am lamurit, mi-a zis ca carnea crescuta in testicol sunt niste vene care contin vase de sange si mi-a zis ca sunt sanse sa fiu steril, vasele astea s-ar putea indeparta prin operatie.
Problema care nu am inteleso : a spus domnul doctor ca daca operatie de vasectomie este cea de care am nevoie, din cate stiu eu aceasta operatie de vasectomie te lasa fara mostenitori pe vecie, aici nu inteleg de ce a zis ca am nevoie de aceasta operatie, alta problema tot din aceasta categorie ar fi ca am aceste vene din copilarie ( 12 ani aproximativ), as dori un raspuns de la un domn sau doamna doctor e posibil sa fiu deja steril.
M-ai ma pot ajuta cu ceva pe viitor ?
Va multumesc, buna ziua.
Problema care nu am inteleso : a spus domnul doctor ca daca operatie de vasectomie este cea de care am nevoie, din cate stiu eu aceasta operatie de vasectomie te lasa fara mostenitori pe vecie, aici nu inteleg de ce a zis ca am nevoie de aceasta operatie, alta problema tot din aceasta categorie ar fi ca am aceste vene din copilarie ( 12 ani aproximativ), as dori un raspuns de la un domn sau doamna doctor e posibil sa fiu deja steril.
M-ai ma pot ajuta cu ceva pe viitor ?
Va multumesc, buna ziua.

Buna ziua !
Ar fi necesar, daca n-ati facut-o inca, sa faceti si o ecografie testiculara, pentru a se vedea mai exact si mai concret ce este acolo.
Deasemenea, va recomand sa luati in considerare si efectuarea unui consult homeopat, efectuat de un medic homeopat sau cu competenta in homeopatie.
Cu respect,
Ar fi necesar, daca n-ati facut-o inca, sa faceti si o ecografie testiculara, pentru a se vedea mai exact si mai concret ce este acolo.
Deasemenea, va recomand sa luati in considerare si efectuarea unui consult homeopat, efectuat de un medic homeopat sau cu competenta in homeopatie.
Cu respect,

CESARION pt problema de mostenitori poti face un test imi scapa acum denumirea prin care se numara spermatozoizii si se vede calitatea lor, mergi pana la medicul de familie si intreaba( spermograma daca nu ma insel).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am nevoie de o parere... in urma unei partide de sex m-am ales cu gonoree
- 3e ceva grav?
- 7testicul mai sus decat celalat la copii
- 5miscari ale testiculelor
- 7puncte albe pe testicule si pe penis
- 0Ma doare testicolul drept!!!
- 4Durere de testicule
- 4testicul mai mic
- 0mancarime testicule
- 1Durere testicul sting
- 4am in interiorul testicolului drept o bucata de carne, as vrea sa stiu este ceva canceros...
- 1Probleme scrot testicole. Am nevoie de un sfat.
- 2Durere Testicul stang
- 1Pata alba pe testicol
- 1Bubițe pe testicule
- 0Chist de cordon spermatic si durere picior
- 5Este normal când stau in picioare sau pe scaun sa mi se umfle o vena pe testicul?
- 14Este normal sa am o vena pe testicul?
Mai multe informații despre: Testiculele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: