Cat de mult va afectează sănătatea mentală viața?Eu sunt praf.Pretuiti-va creierul | Forumul Medical ROmedic

Cat de mult va afectează sănătatea mentală viața?Eu sunt praf.Pretuiti-va creierul

06-11-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Mie mi-a afectat-o total de-a lungul a 12 ani de când sufar de tulburare obsesiv compulsiva și de 6 ani de când am făcut și schizofrenie.Nimic nu mai e la fel și orice tratament am luat pt toc nu m-am ajutat plus că problemele cognitive și negative din schizo îmi duc viața în jos de tot.Practic de când mi s-a îmbolnăvit creierul viața mea care era una buna plina de speranța și pt mine și pt familie când aveam 14 ani, s-a schimbat totul în rău sunt un om distrus fara viața socială și fără independenta și mai ales calitatea vieții e foarte scăzută.
Nu e vorba de tratamente că am avut parte de multe tratamente bune și chiar scumpe in ăștia 12-13 ani însă când creierul e afectat practic nu mai poți face mare lucru în viața, de creier depinde cum îți conduci viața și el "manageriază" totul că sa zic așa în viața, dacă nu ai creierul sănătos degeaba ai sănătate fizică eu nici pe aia nu o mai am și asta tot din cauza sănătății mentale. Pretuiti-va creierul și sănătatea mentală, odată ce creierul e" prăjit "destul de boala mentala și timp ca la mine îți poți lua adio de la o viață normală în orice aspect al vieții.Am avut neșansa în viața și am in continuare și culmea nimeni din familia apropiata, extinsă și până la stra străbunici nu a suferit de vreo problema cu creierul ci doar cu inima și alte probleme fizice.
1 comentarii
1
18-12-2022, ora 00:21
vioreli
Nu este medic/terapeut
vioreli
Inseamna ca a aparut schizofrenia in urma unor factori de mediu, despre care se stie prea putin. Unele cazuri is mostenite, altele nu, se intelege inca prea putin.

Da, e o boala infioratoare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul