Cat timp este normal sa sangerezi dupa chiuretaj?

Buna ziua,
Joi, 26.08 am facut un chiuretaj.Am sangerat foarte putin in ziua respectiva apoi vineri si sambata foarte putin.Duminica si luni am avut doar scurgeri maronii, insa marti a inceput sa imi curga sange ca la menstruatie.Vineri seara pe 3.09 am avut mici cheaguri de sange, este normal acest lucru?Este bine ca elimin cheaguri sau ca inca mai sangerez usor? Cat timp este normal sa sangerzi dupa chiuretaj ?
Joi, 26.08 am facut un chiuretaj.Am sangerat foarte putin in ziua respectiva apoi vineri si sambata foarte putin.Duminica si luni am avut doar scurgeri maronii, insa marti a inceput sa imi curga sange ca la menstruatie.Vineri seara pe 3.09 am avut mici cheaguri de sange, este normal acest lucru?Este bine ca elimin cheaguri sau ca inca mai sangerez usor? Cat timp este normal sa sangerzi dupa chiuretaj ?
6 comentarii

E normal ca dupa un chiuretaj, timp de o saptamana, doua sa mai ai scurgeri sanguinolente si resturi de mucoasa. Nu fa efort prea mare, nu sta mult timp in picioare si alimenteaza-te normal. Pastreaza o igiena intima zilnica si pansament vulvar.

daca am avut sucrgeri doar in ziua respectiva si mai apoi nimic e ceva in neregula?

buna am facut avort acum o luna am avut prima menstruatie si de obicei pe mine ma tine 5 zile dar tot mai sangerez cate un pic e normal acest lucru va rog mult sa ma ajutati.

Buna seara. Am făcut un avort pe data de 27 martie si de atunci sangerez într-una, nu abundent, am dureri de burta. Acum 2 zile m-am simțit cam rau amețeala, stări de vomă, dureri de cap insuportabile si oboseala am facut un test de sarcina din care reiese că sunt însărcinată. Mentionez ca iau contraceptive.

Bună Cristina. În situația ta sunt și eu, îmi poți spune cum ai trecut peste, dacă a fost nevoie de un tratament?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 77cum pot sa scap de o sarcina nedorita?
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 5dupa avort sangerez in fiecare zi...
- 4chiuretaj si sangerare prelunginta
- 4ce medicamente trebuesc pentru avort
- 7Cezariana. Sangerari de o luna si ceva
- 4Iminenta de avort?
- 4Sunt insarcinata! Imi e foarte frica sa fac chiuretaj
- 16sarcina dupa avort?:-s
- 4cum as putea slabi
- 25avort si sexul
- 3cum si unde se poate efectua un avort si despre costul acestuia
- 4dupa cata luni nu se mai poate face avort?
- 3exista avort fara anestezie?
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 6Sarcina nedorita
- 11De doua luni insa eu tot sunt slaba si imi este rau
- 7Avort in a patra saptamana
- 4Sindromul Post Avort
- 1Avort
Mai multe informații despre: Avortul Timpul de sangerare (TS)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: