Caut Sensul si alinarea

03-08-2019
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Cum pot sa imi gasesc sensul in viata, deseori ma gandesc asa ca nu mai am sens, ca am si TOC, anxietate sociala si schizo asta mai ales si parca nu mai vad luminita de la capatul tunelului, ma simt plictisit, melancolic, trist, oftez des si cad pe ganduri in fiecare noapte si caut sa imi gasesc fercirea, sensul si rostul in viata.dar pana acum am dat numai de greutati din partea anxietatii, depresiei, atacurilor de panica etc.Iau tratament, nu ma ajuta in totalitate, ma ajuta dar doar 50%.
Nu e depresie, sunt doar melancolic asa, fiindca inca nu mi-am gasit menirea, sensul in viata.
Eu vreau sa imi gasesc sensul si rostul in viata, sa ma simt si eu fericit si asta nu inseamna sa am masini, vile si sa fiu celebru ci pur si simplu sa imi gasesc pacea interioara, linistea launtrica.

Cum se gaseste asa ceva?
Cum va impacati cu boala si cu viata.V-ati gasit fericirea?
3 comentarii
0
03-08-2019, ora 23:18
360
Nu este medic/terapeut
360
avand bolile astea cronice care schimba directia vietii, trebuie sa gasesti sensul vietii avand la dispozitie mai putine optiuni decat ai fi avut daca erai sanatos.
daca nu faci nimic toata ziua, e normal sa te simti rataict in viata, dar daca iti dedici timpul intr-un obiectiv, lucrurile se schimba. acel obiectiv poate fi orice. unii invata filozofia, altii invata sahul (eu), altii psihologia.

in cazul in care nu stii pe ce traseusa o iei, ti-am dat sa faci un test de personalitate MBTI pe care-l gasesti pe humanmetrics. cand primesti rezultatul tipului tau de personalitate, poti sa te identifici in descrierea pe care ti-o ofera, genul de cariera care ti se potriveste
0
03-08-2019, ora 23:38
360
Nu este medic/terapeut
360
testul mbti e mult mai bun decat zodiile :) se fac testele astea la angajare in unele companii din strainatate
0
08-08-2019, ora 10:57
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Găsește ceva care-ți place și urmărește să-l duci la îndeplinire. Să fie o provocare cu tine însăți că vei reuși. Fă-ți un plan cu etape și după fiecare etapă oferă- ți un bonus prin care apreciezi ce ai realizat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul