Ce m-ati sfatui sa fac?
Am avut un contact sexual cu prietenul meu, insa prezervativul s-a rupt. Ejaculatia s-a produs in interior, deoarece nu si-a dat seama ca prezervativul e rupt.Eram in a 5-a zi dupa ce s-a incheiat ciclul, si in a 10-a de cand mi-a venit.La 6 ore dupa contact mi-am administrat prima pastila de Postinor 2.Ce sanse credeti ca am sa raman insarcinata? Ce m-ati sfatui sa fac?
2 comentarii
Dupa cele spuse de tine si dupa metoda calendarului se pare ca era perioada fertila si poti ramane insarcinata. Dar avand in vedere ca ai luat pilulula e posibil sa nu ramai insarcinata. Ca sa scapi de temeri fa un test de sarcina la 7-14 zile dupa ce s-a produs actul sexual sau mergi la o consultatie ginecologica
De regula, sunt sanse reduse sa ramai insarcinata, pana in a zecea zi a ciclului, inclusiv, pentru ca ovulatia are loc intr-a 14 zi de regula (un ciclu menstrual complet se considera incepand cu prima zi a menstrei si terminand cu ultima zi de dinaintea urmatoarei menstre) Deci sunt sanse mici sa fii insarcinata. Dar un test nu strica...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 10Acum un an am facut sex cu o prostituata si am avut "norocul" sa se rupa prezervativul
- 3Putin disperata
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 0disfunctie erectila, prezervativ rupt... Ajutor, va rog!
- 2prezervativ rupt
- 1prezervativ rupt
- 4E posibil sa raman insracinata?
- 0Prezervativ rupt!
- 0Pot ramane insarcinata?
- 1Dacă s-a rupt prezervativul in timpul actului ramii insarcinata ?
- 0Poate fi vorba de vre-o sarcina sau e doar impresia mea?
- 0Ajutati-ma: prezervativ rupt
- 1Ajutor: s-a rupt prezervativul
- 0Prezervativ rupt
- 1Oare sunt gravidă?
Mai multe informații despre: prezervativul rupt