ce poate fi?
as dori si eu un raspuns de la un medic daca se poate.De cateva luni am o durere in partea lobara dreapta(soldul drept).Am mers atunci la medicul de familie si mi-a spus ca este de la coloana, dupa care am fst la alt medic pt. ca incepuse sa ma doara si in partea ovarului drept.Am fost operata de chist ovarian stang spart si am sperat ca durerile sa provina de acolo.insa durerile au continuat ma doare in continuare soldul drept, in partea ovarului drept si durerea a inceput sa se lase pe piciorul drept.In ultimul timp durerea a devenit insuportabila ma doare in orice pozitie, tot timpul nu ma pot apleca nu ma pot ridica fara durere, chiar si atunci cand ma asez in pat ma doare.astept raspuns.Va multumesc
1 comentarii
de aprocsimativ 2 luni am sangerari vaginale in afara ciclului menstrual.Inurma cu 2 ani am avut asemenea probleme, atunci am avut un chist care s-a rupt si am fost operata.Acum am inceput sa am sangerari in timpul actului sexual si foarte rar asa, in timpul zilei in cantitati foarte mici.nu-mi dau seama ce poate fi, se poate repeta ce am avut acum 2 ani, sau poate fi altceva, poate ma puteti ajuta cu niste informatii pana ajung la medic.va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi