ce vaccin sau tratament pot face sa-mi intaresc imunitatea

30-05-2009
ryanya
Nu este medic/terapeut
ryanya
Am imunitatea organismului foarte scazuta, am tinut diferite tratamente si nu observ o schimbare radicala, ma gandesc sa fac diferite teste la un institut de cercetare pentru a tine un tratament specific organismului meu. Nu stiu unde se pot face astfel de teste, multumesc anticipat pentru raspuns.
30 comentarii
0
30-05-2009, ora 18:35
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Ce varsta ai? O sugestie : vaccinul Cantastim;numai bine
0
31-05-2009, ora 20:25
ryanya
Nu este medic/terapeut
ryanya
am 26 de ani, am facut acum 6 ani cantastim, 10 buc, iar anul trecut iar 10 buc, am luat izoprinosin, totusi observ ca imi apare herpes aproape in fiecare luna, (chiar daca am facut cantastim anul trecut si am luat 100 pastile izoprinosine anul asta) cel mai mult de la oboseala, dar nu cu totii avem momente cand suntem suprasolicitati, de ce organismul meu nu rezista si imi iese herpes, cum de se vorbeste atat de mult despre vaccinul contra gripei aviare, porcine, despre virusul care mi-a distrus atatea zile din viata de ce nu imi da nimeni solutii?
0
01-06-2009, ora 17:40
ryanya
Nu este medic/terapeut
ryanya
am sa incerc orice solutie, astept raspuns si de la cei care au suferit de herpes recidivant si au tinut un tratament de succes, va multumesc din suflet
0
01-06-2009, ora 17:48
ryanya
Nu este medic/terapeut
ryanya
ii rog si pe doctorii in specialitate sau pe cei care au citit mai multe despre tratamente impotriva herpesului la nivelul buzelor sa nu ezite in a ma ajuta, multumesc
0
05-06-2009, ora 22:11
lostsoul
Nu este medic/terapeut
lostsoul
buna, iarna asta am avut si eu foarte mari probleme cu imunitatea, dintr-o viroza in alta treceam si la final amintire, imi aparea si un herpes, tot asa din octombrie pana in februarie. am luat si vaccinuri si tot felu si nimic, in februarie a fost cred varful... chiar in sesiune posibil si de la stres, mi-au iesit 5 herpesi deodata. Doctorita mea nestiind ce sa-mi mai dea mi-a recomandat laptisor de matca, am gasit la o singura farmacie naturista din arad, destul de scump a fost dar din februarie nu am mai avut niciunul. eu zic sa incerci, decat sa mai iei o gramada de medicamente...
0
12-06-2009, ora 19:59
ryanya
Nu este medic/terapeut
ryanya
Vreau sa merg in concediu la un medic de specialitate in Bucuresti sau in Iasi sa fac un control amanuntit, va rog daca ma puteti ajuta cu o informatie, astept raspuns. Eu vizitez zi de zi pagina, va multumesc din suflet.
0
27-06-2009, ora 16:29
camirad
Nu este medic/terapeut
camirad
Dupa cum am citit ai probleme cu herpes la gura daca te superi sau esti stresata. Fata mea face la fel si ea foloseste ceva natural care poti cumpara de la magazin si nu ai nevoie de doctor. Incearca sa gasesti otet de mere nerafinat si miere de albine. Ia un pahar mare de apa si cu o lingura mare de otet si o lingura mare de miere si amestecale bine sa se dizolve mierea bine de tot si bea toata compozitia odata. Repeta aceasta de citeva ori pe zi si vie vedea cum herpesul scade vazind cu ochii. Este ceva foarte simplu dar de foarte mare folos. D-zeu sa fie cu tine.
0
29-06-2009, ora 12:35
asmvax
Nu este medic/terapeut
asmvax
ryanya esti sigura ca acel cantastim este eficient
0
30-06-2009, ora 12:53
ryanya
Nu este medic/terapeut
ryanya
auzisem ca exista mai demult un vaccin la institutul cantacuzino dar care nu se mai fabrica si am sperat ca vaccinul cantastim il inlocuieste cat de cat... dar daca mi-a recomandat dr. dermatolog dupa cate i-am povestit o fi si acesta bun dar totusi mai am probleme... multi imi zic sa nu mai fac atatea vaccinuri dar pt cate momente am pierdut in viata si am stat inchisa in casa cand aveam probleme asi face ceva sa imi ajut organismul. Credeti ca e riscant cantastimul Mie medicul dermatolog mi-a recomandat in continuare sa mai fac o cura de 10 fiole.
1
30-06-2009, ora 17:31
asmvax
Nu este medic/terapeut
asmvax
Pentru intarirea imunitatii poti sa iei: 1. selenium+zinc 2. vitamina C 3. ceai de echinacee Eu personal zic ca nu este riscant cantastimul dar nici nu o sa te ajute poate doar psihic.
0
12-08-2009, ora 20:06
Terra Mater
Nu este medic/terapeut
Terra Mater
Las amarului orice vaccin! Mai degraba incearca sa iti amntesti ce vaccinuri ai facut cu cativa ani inainte de a incepe sa iti apara herpesul. De exempu, eu sunt distrusa in urma unui"banal" vaccin antigripal. Atunci mi-au semanat virusul Epstein-Barr, Cytomegalovirus-ul, Toxoplasma, Micoplasma si alte scarbaciuni de bacterii si virusi. Ulterior m-au bombardat cu antiinflamatoare care s-a dovedit ca nu isi aveau niciun rost, dar care au contribuit la degradarea starii mele de sanatate.Cauta sa eviti orice produs pe baza de cortizon si in general fii atenta la continutul produselor pe care ti le propun medicii (mercur, aluminiu, zinc). Cauta produse pe baza de echinacea, calciu, magneziu, vitamina C si ulei de peste. Contacteaza in homeopat pregatit -*


(*modificat de administrator)
0
12-08-2009, ora 22:41
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Seleniu si zincul sunt toxine f. puternice ! Industria farmaceutica ne invata exact pe dos !
Nu le mai folositi !
Folositi echinacea, aloe, remedii homeopate !
0
14-08-2009, ora 10:01
maco
Nu este medic/terapeut
maco
ryanya ti-ai facut analize sa vezi daca ai lipsa de vitamine sau minerale in organism? Te intreb pt ca eu pe vremea cand eram studenta imi aparea in fiecare lunba herpes la gura si poate si mai des. Eram obosita chiar si la cel mai mic efort pe care il faceam. Am fost la mai multi medici si fiecare cu parerea lui si tot felul de medicamente care nu dadeau nici un reultat pana cand o d-na doctor s-a gandit sa imi faca mai multe analize din care au iesit ca aveam lipsa de fier. Am facut tratament si m-am simti f bine sa nu mai zic ca au trecut 5 ani de atunci si nu mi-a mai aparut herpes. Daca nu ti-ai facut niste analize generale eu zic sa faci pentru ca herpesul apare cand ceva nu este bine in organismul tau.
1
15-08-2009, ora 22:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Virago 3/zi!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
17-08-2009, ora 12:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Salviu "recomandate zilnice din aceste 2 minerale, intaresc sistemul imunitar !!! sunt toxice in cantitati mari..."

Orice substanta devine toxica cand depaseste o anumita cantitate si este automat toxica cand este straina corpului si neasimilabila.
Imi poti numi doza zilnica incepand de la care zincul si seleniu devin toxice s omul care o cunoaste si are grija sa nu o depaseasca ?

In plus forma de seleniu si de zinc este anorganica, straina corpului.
Fa un test singur luand aceste substante 2 saptamani si raporteaza-ne ce simptome noi ti-au aparut sau daca te-ai simtit mai bine dupa aceasta. Fapte, nu vorbe !

Cine crede orbeste este binecuvantat, cunoasterea este insa mai inteleapta.
0
18-08-2009, ora 09:24
maco
Nu este medic/terapeut
maco
sfatul meu este sa nu consume nimeni vitamine si minerale sub forma de pastile etc. fara sa consulte un medic si sa isi faca niste analize pt a vedea daca organismul intradevar are carente de vitamine sau minerale. Toate vitaminele si mineralele se iau din alimentatie cele chimice nu trebuie luate fara a consulta un medic pt ca sunt periculoase si pot sa ne faca mai mult rau decat bine. Si in plus de unde stim noi de ce vitamine avem nevoie daca nu facem niste analize? Foarte bun sfatul lui Scarface: cine lauda atat unele produse sa le si consume. Medicamentele fie ele si vitamine nu sunt CARAMELE asa ca atentie mare.
0
18-08-2009, ora 19:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
100% de acord cu SILVIU_M74...salut silviu ;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
19-08-2009, ora 09:45
maco
Nu este medic/terapeut
maco
Draga silviu daca scriam fffffffff mult, asa cum ai facut tu intelegeam ca te-ai plictisit sa citesti. Dar am scris cateva randuri. Citeste din nou si o sa vezi ca eu am scris ca vitaminele se iau din alimentatie in mod normal iar daca ai carenta de vitamine cel mai indicat este sa iti faci niste analize ca sa stii ce vitamine sa iei. Iar vitaminele sa fie prescrise de catre un medic. Acum eu te inteleg ca tu iti lauzi produsele dar lasa pe fiecare sa isi exprime parerea. Eu am spus mai sus doar ce probleme am avut eu cu intentia sa o ajut pe ryanya care are aceleasi probleme pe care le aveam si eu. Apropos. Tu ai testat produsele (pe care le tot lauzi ) pe pielea ta sa vezi ce reactii ai?
1
19-08-2009, ora 12:07
Terra Mater
Nu este medic/terapeut
Terra Mater
Doza zilnica de seleniu este di 55 μg. Dar aportul de seleniu variaza mult proportional cu continutul proteic al dietei si absorbirea sa nu depinde doar de cantitatile introduse in organism, ci si de forma chimica in care se gaseste. Nu intotdeauna acest element este prezent in forma disponibila. Continutul de seleniu prezent in alimente depinde de prezenta sa in sol: prezenta sa in regimurile alimentare este deci variabila de la o tara la alta.
Semintele de floarea soarelui sunt bogate in seleniu, nutrient cunoscut pentru capacitatea sa de a ne face imediat sa ne simtim mult mai bine (si mai fericiti), chiar in timp ce o asimilam in corp. Fiecare dintre noi ar trebui sa adauge la dieta zilnica semintele, sursa importanta de proteine si fibre, care contribuie in mod benefic la starea psihica. Asadar, cred ca de cele mai multe ori ar fi suficient sa stim din ce si de unde ne putem lua doza zilnica de minerale si vitamine necesare unei functionari echilibrate a organismului.
Eu zic sa incercam in primul rand sa luam vitaminele si mineralele din natura (oricat de saraca ar fi devenit ea intre timp in urma otravirii planificate cu ingrasaminte, insecticide, etc. chimice. Si, de acord: inainte de a porni pe cont propriu sa ne tratam presupuse carente vitaminice sau minerale, este important sa facem niste verificari prin analize. Doar daca rezultatul unor astfel de analize ne indica lipsa unora din aceste pretioase elemente, este corect sa trecem la faza de a ni le administra prin integratori dar, sub supravegherea (pe cat posibil) medicului sau a farmacistului de incredere (admitand ca acestia sunt cu adevarat pregatiti si ca au chef sa asigure monitorizarea).
0
19-08-2009, ora 19:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Uffffff, sa-ti traiasca copiii, sa fie sanatosi, intelepti si binecuvantati cu ce doreste Dumnezeu!

P.S. Nastere usoara! ;)))))))))))))


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
21-09-2009, ora 18:14
ryanya
Nu este medic/terapeut
ryanya
îmi apare acest herpes daca nu mananc suficient sau de la anumite alimente, nu prea stiu de ce sa ma feresc sau ce este mai indicat sa consum... nu am consultat inca un nutritionist, este util?
0
21-09-2009, ora 18:32
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bineînţeles că este util...o consultaţie la nutriţionist vă poate edifica multe nelămuriri şi vă poate ajuta să aveţi în viitor o alimentaţie relativ ortomoleculară care să restabilească echilibrul molecular, să restabilească funcţionalitatea diferitelor substanţe care asigură printre altele şi viaţa celulelor...

Numai Bine;)


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
21-09-2009, ora 19:10
Terra Mater
Nu este medic/terapeut
Terra Mater
Cel mai eficient, sigur si simplu "vaccin" pentru intarirea imunitatii este alimentatia sanatoasa, exclusiv biologica. Pentru ca ea sa isi indeplineasca rolul 100%, trebuie sa iti faci detoxifierea organismului de tot ceea ce este substanta toxica pe care fara sa stii si sa iti dai seama le-ai introdus in corp prin alimentatie sau medicatie cu diverse medicamente chimice. Iti recomand sa citesti cu atentie si sa iti aplici dieta-terapie fie a dr. Max. Gerson, fie a ing. Rudolf Breuss, fie a dr. Catherine Kousmine. Este timpul sa ne intoarcem catre Natura Mama, unicul nostru aliat fidel care nu ne-a tradat niciodata, chiar daca noi i-am intors spatele desconsiderand-o, de dragul "avantajelor" si "comoditatilor" modernismului si "civilizatiei".
0
28-10-2009, ora 17:23
ryanya
Nu este medic/terapeut
ryanya
asi vrea sa stiu mai multe despre alimentatia sanatoasa, ce carte sa citesc...
0
28-10-2009, ora 22:46
Terra Mater
Nu este medic/terapeut
Terra Mater
"Salvati corpul vostru!" de Catherine Kousmine este una dintre cartile care vorbesc documentat despre rolul alimentatiei sanatoase. De fapt, vorbeste despre cum se pot preveni si chiar vindeca bolile "moderne" intervenind asupra obisnuintelor alimentare. Tot aceasta doctora a mai scris si "Masa sanatatii", carte in care prezinta si o multime de retete foarte sanatoase, si echilibrate, pe care atat persoanele sanatoase le pot folosi cat si persoanele afectate de diverse boli degenerative.
Este suficient sa faci o cautare cu oricare motor de cautare (Yahoo, Google) pe tema alimentatiei sanatoase, si ti se va deschide un catalog intreg sau poate chiar o librarie intreaga.
0
29-10-2009, ora 17:01
Lucie_sb
Nu este medic/terapeut
Lucie_sb
Ia capsule cu ECHINACEEA (cele facute de Hofigal), - 3 capsule pe zi, inainte de mesele principale; se administreaza in cure prelungite de 3 saptamani cu o pauza de 3 saptamani; se fac 3 - 4 cure pe an.
Multa sanatate!
0
01-08-2012, ora 11:13
ryanya
Nu este medic/terapeut
ryanya
Am nevoie de ajutor pt intarirea imunitatii impotriva herpesului bucal. Am tinut tratament homeopatic dupa 8 ani de cand am herpes si a fost ok dar am intrerupt totul cand am ramas insarcinata, dupa un an, cred ca sarcina mi-a intarit imunitatea si nu am avut decat odata herpes bucal pe la 6 luni de sarcina si am acum iar cand bebele meu are 8 luni. Il alatptez, dar am inceput sa nu mai mananc asa bine pt ca vreau sa mai slabesc, Imi este greu cu herpes la gura si cu bebe in brate, trebuie sa am mare grija sa nu ma atinga in acea zona, si el este foarte activ. Ajutati-ma cu sfaturi va rog tare mult!!!!!
0
01-08-2012, ora 15:02
Terra Mater
Nu este medic/terapeut
Terra Mater
"Herpesul labial este o afectiune data de virusul herpetic 1 si afecteaza în principal tegumentul si mucoasa de la nivelul cavitatii bucale. Este o infectie virala care de cele mai multe ori are loc în copilarie iar în urma infectiei primare virusul ramâne cantonat în corpul celulelor nervoase din ganglionii regionali. În cursul vietii individul poate prezenta acutizari repetate provocate de expunerea la razele ultraviolete, febra, infectii, interventii chirurgicale. Imunitatea influenteaza receptivitatea virusului si severitatea infectiei precum si frecventa recaderilor.

Principalele simptome care apar la început sunt senzatia de arsura si întepaturile. Ulterior apar mici vezicule grupate pe un fond rosu si care sunt dureroase. Leziunile pot fi localizate doar la nivelul buzei si a mucoasei bucale sau se pot extinde în sus spre tegumentul nasului.
De obicei episodul dureaza între 7- 10 zile.
Administrarea de remedii homeopatice amelioreaza simptomatologia si scurteaza evolutia bolii.

Rhus toxicodendron este un remediu mult prescris în suferintele cauzate de virusurile herpetice si varicelo- zosterian. Leziunile sunt sub forma de mici vezicule foare pruriginoase ameliorate de apa foarte fierbinte. Bolnavul este agitat, se misca în permanenta si are un somn nelinistit. Este un remediu util în cazul herpesului labial aparut în timpul puseelor de febra. Se administreaza în dilutia CH30 de 3- 4 ori pe zi pâna la diparitia tuturor simptomelor.


Croton tiglium se va administra în cazul eruptiilor veziculare cu prurit insuportabil la un bolnav care prezinta si diaree.

Leziunile herpetice la bolnavul Petroleum apar pe o piele foarte uscata si crapata care sângereaza usor. Pielea în general are aspect nesanatos cu multiple leziuni care se vindeca foarte greu. Este primul remediu indicat la pacientii care se plâng de uscaciune marcata a pielii.

Mezereum este un alt remediu pentru eruptie veziculara foarte pruriginoasa si cu senzatie de arsura. Aceste elemente veziculoase se asociaza cu cruste (aparute în urma gratajului).

Daca zona tegumentului pe care apar veziculele caracteristice infectiei herpetice este foarte rosie si foarte tumefiata (gata sa plezneasca) vom administra remediul Apis. Aceste leziuni se amelioreaza la aplicatii reci. Simptomele caracteristice acestui remediu sunt similare celor cauzate de întepatura de albina (durere, roseata, tumefiere marcata).

Borax se administreaza daca leziunile cutanate veziculare se asociaza cu afte dureroase, sângerânde cu senzatie de arsura aparute pe toata mucoasa bucala. Este unul dintre principalele remedii pentru afte aparute la copii.

Dr. Simona Dobre-Barnutiu"


"Retete stramosesti pentru intarirea imunitatii

Strabunii nostri nu foloseau cuvantul imunitate, in schimb stiau sa se protejeze de infectii, raceli si gripe, cu o sumedenie de remedii.
* Se purta la gat un catel de usturoi, o bucatica de stofa imbibata cu 2-3 picaturi ulei de brad sau ulei de trandafir.
* Se tinea sub limba o lingurita de tutun, timp de o ora, de 3 ori pe zi.
* Inainte de a iesi afara, in aer rece, se ungea fiecare nara pe interior cu sapun de casa.
* Se zdrobeau 3-4 catei de usturoi, se amestecau cu 3 rosii taiate marunt, cu o lingurita de ulei nerafinat. Se consuma in timpul zilei.
* Timp de o saptamana, zilnic, se inghitea cate o jumatate de lingurita de pulbere de pelin uscat. In casa, se puneau farfurii cu ceapa taiata in fiecare camera, sau se aprindea tamaie sau rasina de pin si se umplea camera cu fum, pentru 30-45 minute.
* Se turna 350 ml apa fierbinte peste o lingura cu varf de radacina rasa de telina, se infuza 4 ore intr-un vas acoperit si se bea cate o lingura, de 3-4 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa."
0
02-08-2012, ora 14:12
Terra Mater
Nu este medic/terapeut
Terra Mater
Dr. Oz spune urmatoarele referitor la herpes:
"Dacă simţi că urmează să îţi apară un herpes, foloseşte cât mai repede o cremă sau un balsam pe bază de roiniţă. "Roiniţa are efect calmant şi antimicrobian", explică dr. Oz. Dacă nu găseşti un unguent care să conţină această plantă, foloseşte ceai de roiniţă pe care îl aplici pe buză cu un tampon de vată."
0
10-12-2012, ora 19:57
Anna1967
Nu este medic/terapeut
Anna1967
Terra Mater! Deoarece comentariile tale mi-au incantat sufletul si mi-au fost de mare folos, atasez cateva linkuri despre "Noua medicina germana", in cazul in care nu le-ai vizionat deja!

http://www.youtube.com/user/skje3icvie4?feature=watch
vei gasi:
- cele 9 episoade despre Noua medicina germana - Crina Veres; superrr !!!
- un documentar ff interesant cu Micheal Ledwith - fost consilier al Papei (partea a 2-a a interviului va fi postata in 9 decembrie si va avea dezvaluiri socante !!)
- Un documentar cu Bruce Lipton - ff interesant
Moderatorul emisiunii, Cristian Muresanu a scris o serie de carti interesante, trecand si el printr-o experienta interesanta !
Filmul despre Noua Medicina Germana - DR.HAMER - cu subtitrare in limba romana:)
http://www.youtube.com/watch?v=Z57uBCcOdvIApasati butonul rosu CC si selectati romanian
Filmul dureaza 4 ore.si este un valoros CADOU pentru omenire !!!
VideosBy Cristian Muresanu, davidm1337| 50 videos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O pastilă care imită sistemul imunitar
  • Un nou pas spre crearea unui medicament pentru tratarea rapidă și completă a alergiilor
  • Mediul, mai important pentru sistemul imun decât ereditatea
  • Efectele benefice ale soarelui asupra sistemului imun
  • A fost descoperită o substanță ce acționează asupra sistemului imunitar precum adrenalina
  • Probioticele și sistemul imunitar
  • Modificările sistemului imunitar pot promova îmbătrânirea sănătoasă
  •