chist subarahnoidian la coloana
In urma cu 2 ani am fost diagnosticata cu :chist subarahnoidian L2, discopatie lombara si cervicala, nucleu de osificare nesudat la nivelul unghiuluianterosuperior corp vertebral L5, spondilodiscartroza lombara(lombalgie cronica acutizata), sindrom fibromialgic.Desi mi s/a dat tratament injectabil si medicamentos, nu/si mai fac efectul mai deloc.Durerile persista, la fel ca si amortelile care se las de la ceafa pe coloana, pe maini si picioare;simt o amorteala si la degete atat la maini cat si la picioare.Am momente cand simt ca merg niste furnici pe coloana, de sus pana jos si pe umeri(mai mult pe partea stanga).Seara am niste dureri ingrozitoare de coloana, mijloc, maini si picioare, si in loc sa ma odihnesc ma trezesc din ce in ce mai obosita;la fel patesc si daca merg mai mult pe jos, obosesc, ma dor foarte rau picioarele si ma dor muschii de la picioare(ca si febra musculara).Nu pot sa stau mult pe scaun, in picioare, sa scriu la calculator sau sa merg cu tramvaiul(din cauza trepidatiilor) pentru ca ma doare coloana, mijlocul si degetele de la maini daca scriu mai mult.Ma dor toate incheieturile, oasele cand este frig, nor, etc..O comparatie pe care mi/am facut/o fata de anul trecut este ca nu mai am aceeasi putere, forta...Va multumesc pentru ca imi cititi mesajul, si poate ma puteti indruma sa/mi pot rezolva aceste probleme de sanatate.Eu sunt optimista.
2 comentarii
vati mai revenit sau sunteti la fel?astept raspuns de la dvs despre starea dvs de sanatare
nu, nu mi/am revenit pt. ca durerile au ramas la fel. In schimb am fost zilele trecute sa/mi fac un alt rmn si mi/au spus ca am o tumoare benigna, pe interpretarea rmn/ului scrie asa:aspect de chist meningeal spinal extradural posterior fara fibre nervoase incluse(tip 1 Nabors) cu LCR la L2;deshidratarea discurilor intervertebrale L4-L5, L5-S1, deborduri discale circumferentialela L4-L5, L5-S1 ce reprezinta contact in recesul lateral cu radacina L5 stanga. Mi sa spus ca orice anomalie crescuta este tumoare. Durerile sunt in continuare, dar trebuie sa merg mai departe sa mai cer si alte pareri. Va multumesc pentru ca imi cititi mesajul si poate imi puteti oferi mai multe informatii, si daca se poate face ceva fara sa/mi afecteze starea de sanatate in mai rau.Va multumesc foarte mult.Multa sanatate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi