ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
Buna, rog sa ma consultatii, la moment nu am posibilitate sa merg la vreun medic!
Am 50ani, nu am avut ciclu de aproximativ 3 luni, apoi incepuse a fost groznic, nu tin minte sa ma mai simtit asa.+ la toate astea am de 3 saptamini slabaciuni puternice, nnu am putere sa lucrez, adica fac.pauze 10 min la 30-60min, o zi masimt bine apoi iar rau. Si mereu am senzatia de parca am un nod in stomac si de parca miar incurca sa rasuflu uneori.ultemele zile simt un gust de amaraciune mereu in git. atentionez, am avut o stare de shoc, am fost foarte ingrijorata o bucata de.timp inainte de a mi se.incepe toate.acestea probleme.
Sper ca voi merge la un medic doar peste 2saptaminii.
Ms mult:(
Am 50ani, nu am avut ciclu de aproximativ 3 luni, apoi incepuse a fost groznic, nu tin minte sa ma mai simtit asa.+ la toate astea am de 3 saptamini slabaciuni puternice, nnu am putere sa lucrez, adica fac.pauze 10 min la 30-60min, o zi masimt bine apoi iar rau. Si mereu am senzatia de parca am un nod in stomac si de parca miar incurca sa rasuflu uneori.ultemele zile simt un gust de amaraciune mereu in git. atentionez, am avut o stare de shoc, am fost foarte ingrijorata o bucata de.timp inainte de a mi se.incepe toate.acestea probleme.
Sper ca voi merge la un medic doar peste 2saptaminii.
Ms mult:(
3 comentarii
Nu se intelege exact. Menstruatia a revenit sau nu ?
A revenit, dar oricum in continuare ma simt rau. in cele maii dese cazuri ma sit rau de dimineata pin la masa, adica imi apar puterile energia..cu stomacu mai binishor, citeodaa si pofta de mincare apare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cateva zile am frisoane, dureri de stomac, diaree si voma
- 3am terminat folia de Logest... si pana azi nu mi-a venit ciclu
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 3prietenei mele nu i-a venit pe ciclul de doua saptamani...
- 2de ce imi intarzie menstruatia?
- 2ce alte cauze duc la intarzierea ciclului menstrual?
- 5Dureri de stomac si greturi din cauza anxietatii?
- 2arsuri la stomac, dureri si voma
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 1durere îngrozitoare de stomac
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 0Simptome de sarcina
- 2Sunt insarcinata sau doar intarize?
- 0Durere de stomac
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 0Întârziere menstruație
- 0Întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: slabiciunea musculara intarzierea menstruatiei durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: