Intarziere menstruatie; Flutan cauza?
Am facut peeting protejat in urma caruia el a ejaculat, moment in care prezervativul s-a spart. Sunt virgina dar ma intreb daca exista posibilitatea unei sarcini, tinand cont ca obisnuiesc sa am ciclu regulat iar menstruatia mi -a intarziat 10 zile. De 3 luni urmez si un tratament cu Flutan pentru acnee, la recomandarea medicului endocrinolog. Luna trecuta am avut, de asemenea, o intarziere de 6 zile a menstruatiei. As avea motive de ingrijorare referitor la o posibila sarcina sau tratamentul ar putea fi cauza acestor intarzieri?
1 comentarii
Buna ziua,
Daca lucrurile s-au desfasurat asa cum spuneti probabil ca nu este vorba de o sarcina. Este insa foarte probabil ca dereglarea menstruatiei este in stransa lgatura cu tratamentul pe care il urmati si care este un tratament ce influenteaza hormonii. Pe de alta parte, avand in vedere situatia va recomand cu caldura sa aveti mare grija in ceea ce priveste viata sexuala. Dereglarea ciclului menstrual aduce riscuri crescute de sarcina, iar tratamentul pe care il urmati nu recomanda deloc sarcina.
Daca lucrurile s-au desfasurat asa cum spuneti probabil ca nu este vorba de o sarcina. Este insa foarte probabil ca dereglarea menstruatiei este in stransa lgatura cu tratamentul pe care il urmati si care este un tratament ce influenteaza hormonii. Pe de alta parte, avand in vedere situatia va recomand cu caldura sa aveti mare grija in ceea ce priveste viata sexuala. Dereglarea ciclului menstrual aduce riscuri crescute de sarcina, iar tratamentul pe care il urmati nu recomanda deloc sarcina.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 2intarzierea menstruatiei
- 4Menstruatie intarziata dupa pauza la anticonceptionale
- 0intarziere ciclu-va rog sfaturi!
- 3Menstruatie intarziata
- 1Intarziere menstruatie
- 2Menstruatie intarziata. Ajutor !
- 0Menstruatie întârziată!
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 0Imi intarzie menstruatia
- 1Injectii cu triamcinolon
- 1Întârziere ciclu
- 2Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
- 1Menstruatie intarziata
- 1Menstrutie intarziata
- 4Lipsa menstruatiei
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: