Menstruatie intarziata
Am 22 de ani si o relație de 8 ani, de 7 ani mi-am inceput viata sexuală decât cu actualul partener, la început foloseam prezervativul, dar de vreo 2 ani am inceput sa utilizăm metoda retragerii, am ciclul menstrual regulat (27-28 de zile), nu am ramas însărcinată pana acum si foarte rar mi-a întârziat o zi, dar acum am deja 3 zile de intarziere, am facut azi un test si a iesit negativ. Este posibil sa fiu însărcinată si e prea devreme sa imi arate testul ?
1 comentarii
buna ziua am 20 de ani si am o intrebare nu mia venit menstruatia timp de 14 zile sa mentionez ca nu ma protejez am relati secsoale cu acelas barbat de 7 ani. am facut test de sarcina si a iesit negativ mam gandit ca poate este o raceala la ovare dar nu am dureri deloc la ovare ma simt perfect se pote ca testul sa numi arate adevarul astept raspun multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 5sex neprotejat, mentruatie intarziata, test de sarcina negativ...
- 5de ce nu-mi vine menstruatia?
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 1Intarzierea menstruatiei-posibila sarcina?
- 12Durere de burta si menstruatie intarziata
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 1Intârziere menstruatie
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 1Întrerupere sarcină
- 2Întârziere menstruație
- 0Întârziere ciclu
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 0Întârziere menstruație anexita
- 1Întârzierea ciclului partenerei mele
- 1Întârziere menstruație 3 teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: