Ciclu menstrual redus, sex rar
Fata mea in varsta de 24 de ani s-a confruntat cu o problema care pe mine m-a speriat, pe ea nu, dupa o lunga perioada de periodicitate a ciclului menstrual, luna trecuta ciclu menstrual a fost in cantitate foarte mica. Avand in vede si viata sexuala, am facut testul de sarcina care a iesit negativ. Este adevarat ca activitatea sexuala fost mult rarefiata in luna dinainte tinand cont ca a are foarte mult de invatat. Mentionez ca nu apar sangerari intre menstruatii. Ideea mea de a face un consult medical nu a fost deloc bine primita si nu vreau sa o stresez acum inainte de licenta si examenul de rezidentiat. Dar eu ca mama sunt foarte ingrijorata. Va multumesc foarte mult.
1 comentarii
Stimata Doamna,
Indicat este sa faca un examen ginecologic in urma caruia se va stabili problema dansei si se va preciza tot ceea ce are de facut pe viitor.
O zi excelenta!
Indicat este sa faca un examen ginecologic in urma caruia se va stabili problema dansei si se va preciza tot ceea ce are de facut pe viitor.
O zi excelenta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
- 107ganglioni axilari inflamati
- 5ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 4postinor 2 urgent!
- 8insarcinata???-ajutati ma va rog mult de tot
- 1ciculul nu mi se mai opreste
- 6medicament ptr dureri menstruale
- 2menstruatie redusa cantitativ
- 5Karissa si menstruatie foarte putina
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 7normal sau anormal?
- 13Intarzierea ciclului menstrual.. ajutati-ma, va rog!
- 9Sangerare vaginala cu 10 zile mai devreme
- 10buna seara, am nevoie urgent de un sfat
- 42frica de sarcina..ajutor
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 1Ciclu - 2 zile
- 4Menstruație slab cantitativă
- 1Diane 35 și menstruatie
Mai multe informații despre: ciclul menstrual menstruatia redusa cantitativ
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: