Ciclu menstrual redus, sex rar
Fata mea in varsta de 24 de ani s-a confruntat cu o problema care pe mine m-a speriat, pe ea nu, dupa o lunga perioada de periodicitate a ciclului menstrual, luna trecuta ciclu menstrual a fost in cantitate foarte mica. Avand in vede si viata sexuala, am facut testul de sarcina care a iesit negativ. Este adevarat ca activitatea sexuala fost mult rarefiata in luna dinainte tinand cont ca a are foarte mult de invatat. Mentionez ca nu apar sangerari intre menstruatii. Ideea mea de a face un consult medical nu a fost deloc bine primita si nu vreau sa o stresez acum inainte de licenta si examenul de rezidentiat. Dar eu ca mama sunt foarte ingrijorata. Va multumesc foarte mult.
1 comentarii
Stimata Doamna,
Indicat este sa faca un examen ginecologic in urma caruia se va stabili problema dansei si se va preciza tot ceea ce are de facut pe viitor.
O zi excelenta!
Indicat este sa faca un examen ginecologic in urma caruia se va stabili problema dansei si se va preciza tot ceea ce are de facut pe viitor.
O zi excelenta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durata ciclului menstrual
- 4menstruatie de o luna de zile in continuu
- 5sunt sau nu.. menstruatia mi s-a terminat acum o luna
- 12amanare menstruatie
- 6menstruatie dupa testul de sarcina (test pozitiv)
- 6scaune cu sange in timpul ciclului menstrual
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 1menstruatie foarte putina
- 13cu cate zile pot sa fac dragoste inainte de menstruatie?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 6CM de doua ori intr-o luna.. a mai patit cineva?
- 6Ciclu fara dureri
- 6Mi-a intarziat menstruatia si nu mi s-a mai intamplat niciodata.
- 0Mi s-a orpit ciclul dupa prima zi
- 1Am o nedumerire legata de menstruatie
- 1menstruaţie redusa ca perioada şi flux
- 0Menstruatie redusa cantitativ si disconfort in zona organelor genitale
- 1Ciclu - 2 zile
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 2Sangerarea continua la 13 zile de la inceputul menstruatiei
Mai multe informații despre: ciclul menstrual menstruatia redusa cantitativ
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: