ciclu neregulat

buna am 26 ani, si am probleme cu cm.nul am regulat si 2-3luni pauza.am fost la mai multi medici dar fara rezultat.imi dadeau duphfaston si nimic mai mult.am luat foarte mult in greutate in ultimul timp 30kg care nu le pot da usor jos acum.ma confrunt cu aceasta problema de 3ani.sunt din buzau.acum 5 luni am mers la bucuresti la un doctor care mai mult ma speriat.mia facut control si o eco vaginala in care mia zis k am trompele infundate.mai am intrebat si pa alti medici(de aici de pe forum) care au zis k nu se poate asa ceva prin ce mia facut.grijile mi le fac pentru k nu am nici un copil vreau sa raman dar nu stiu cum.(am uitat am ovare micropolichistice, in rest uterul este bine papanicolau la fel)dak ma poate ajuta cineva lasati-mi mesaj.
2 comentarii

Buna ziua,
Va recomandam sa va prezentati cat mai urgent unui serviciu de endocrinologie bine dotat pentru investigatii, care trebuie sa va precizeze daca aveti sau nu probleme pe aceasta linie.
O zi frumoasa!
Va recomandam sa va prezentati cat mai urgent unui serviciu de endocrinologie bine dotat pentru investigatii, care trebuie sa va precizeze daca aveti sau nu probleme pe aceasta linie.
O zi frumoasa!

buna ziua.am si eu o intrebare.am avut cm de pe 06-13ianuarie 2014.care sunt zilele de ovulatie mai bune.un raspuns dak se poate va rog frumos.urgent, multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 3ciclu neregulat
- 5intarziere ciclu menstrual.. 2 luni
- 3vreau sa plec la mare... cum sa fac sa-mi aman menstruatia?
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 5Intarziere menstruatie.va rog sa imi raspundeti
- 3Probleme cu ciclu?
- 17oare sunt insarcinata?
- 7Harmonet.. ciclu menstrual neregulat
- 4Menstruatie neregulata
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 7va rog sa ne ajutati: sangerari intermentruale
- 5Este posibila o sarcină?
- 5hcg marit teste de sarcina negative
- 0menstruatie neregulata si uter mic
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 5oare ce mi se intampla?:(
- 3as vrea sa iau anticonceptionale deoarece nici nu am menstruatia regulata
- 0Menstruatie neregulata
- 0Menstruatie neregulata
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: