colesterol mare

12-02-2010
niki67
Nu este medic/terapeut
niki67
Buna seara.Va trimit si eu rezultatul unor analize recente:colesterol=297, trigliceride =238, TSH= 17.Sunt suspecta de hipotiroidie.Saptamana viitoare urmeaza sa fac o ecografie tiroidiana.Aceste analize le-am facut la indicatiile medicului endocrinolog, datorita faptului ca din luna iulie anul trecut mi s-a oprit ciclul si nu a revenit decat in decembrie dupa ce am luat duphaston.Ce imi recomandati.Am 42 ani, inaltime 173cm si 77 kg.Va multumesc pentru timpul acordat
1 comentarii
0
14-02-2010, ora 11:04
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Neaparat regim alimentar hipolipemiant, cu evitarea alimentelor grase, prajite si a dulciurilor concentrate.trebuie ca pana la sfarsitul anului sa aduci la valori normale colesterolul si trigliceridele. Si prezinta-te la control, investigatii si terapie la medicul endocrinolog asa cum ai fost programata. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici