comunicare cu prietenii mei
Sal copii ! Ca mi-era dor de voi !
Eu sunt bine, treaba multa, inceput de an, stiti voi, nebunie. Va urmaresc dar mai greu raspund k nu e timp !
More, ti-am trimis mail, l-ai primit ? Bine k ai dat semn si k esti bine !
Are, scrie-mi ceva k mi-e dor de tine ! Tu ce mai faci ?
Jakie, ai fost tare la subiectul ala care te-a enervat, bine ca nu m-am bagat ca nu mai terminam, doamna in cauza sufera de boala lui Calache si n-o scoti la capat cu ea. Ce mai stii de Elois, ti-a mai dat vreun semn ? Fata ta ce mai face ? Bine ? Tu cu cartea ta ai reusit ? Cum a fost ? Te poooop mult !
Nikusor, esti un baiat prea fin k sa dai sfaturi unora care nu ai cum sa stii ce au in cap. Degeaba incerci, tu esti dragut, vrei sa dai ajutor dar n-ai cui !
Dragii mei eu va doresc o zi cat mai buna si va pop pe toti !
Alisia
Eu sunt bine, treaba multa, inceput de an, stiti voi, nebunie. Va urmaresc dar mai greu raspund k nu e timp !
More, ti-am trimis mail, l-ai primit ? Bine k ai dat semn si k esti bine !
Are, scrie-mi ceva k mi-e dor de tine ! Tu ce mai faci ?
Jakie, ai fost tare la subiectul ala care te-a enervat, bine ca nu m-am bagat ca nu mai terminam, doamna in cauza sufera de boala lui Calache si n-o scoti la capat cu ea. Ce mai stii de Elois, ti-a mai dat vreun semn ? Fata ta ce mai face ? Bine ? Tu cu cartea ta ai reusit ? Cum a fost ? Te poooop mult !
Nikusor, esti un baiat prea fin k sa dai sfaturi unora care nu ai cum sa stii ce au in cap. Degeaba incerci, tu esti dragut, vrei sa dai ajutor dar n-ai cui !
Dragii mei eu va doresc o zi cat mai buna si va pop pe toti !
Alisia
0
14-01-2009, ora 13:54
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Helooooooo, ce mai face trupa? Cu siguranta bine!
Eu sunt bine!
Ieri am fost la medicul de familie sa imi dea reteta compensata pentru stomac, ce am patit nici mie nu mi-a venit sa cred. In primul rand ca am stat 4 ore pe hol pentru a putea intra in cabinet, asta pentru ca asa cum sunt eu, am lasat mai multe persoane inaintea mea cu toate ca eu eram primul (gravide, persoane in varsta)...ma rog!
Intru in cabinet, incepe sa imi scrie reteta si la un moment dat ma intreaba cine mi-a dat tratamentul pe care il iau!?
Ii spun cine, ii spun de asemenea ca i-am dat reteta, verifica reteta si spune ca este imposibil sa iau o asa cantitate de IPP (inhibitor de pompa de protoni - inhiba excesul de acid din stomac), ca nu a mai intalnit pe nimeni sa ia o cantitate 40 de mg de Controloc de 2 ori pe zi (adica unul la 12 h).
Ii spun ca asa mi-a prescris un profesor doctor in gastroenterologie si incepe sa il jigneasca. M-am enervat si i-am spus ca nu are de ce pentru ca aceasta cantitate este prevazuta si mentionata si in Nomenclatorul de Medicamente si chiar si Memomed sau MedEx si i-am spus exact cum scrie in MedEx. Din intamplare avea un MedEx, a citit si asa a fost cum i-am spus.
NU O SA VA VINA SA CREDETI CE MI_A SPUS: "Informatia din MedEx este eronata, nu se poate"!!!!!!
Adica toti gastroenterologii de pe planeta au aceeasi schema terapeutica pe care si eu o stiam, iar dansa ma contrazicea cu cartea in fata! Pana la urma mi-a dat, dar mi-a gresit trimiterea pentru Institutul de Foniatrie, Audiologie si Chrirurgie Functionala (IFACF), unde trebuie sa merg maine pentru problema cu vocea. Uitase sa imi semneze si sa imi puna parafa...vaide viata ei!
Tineti-mi pumnii stransi, sper ca maine o sa rezolv cu foniatria.
Voi ce mai faceti? Jackie, nu am avut timp sa ii dau poza nepotzelei mele, am sa i-o dau zilele astea!
Alissia&Arena, va multumesc pentru cuvintele foarte frumoase pe care mi le-ati adresat; asta este, am zis sa le fac un bine si m-am ales cu.
Va pup si va doresc o zi linistita si frumoasa!
Eu sunt bine!
Ieri am fost la medicul de familie sa imi dea reteta compensata pentru stomac, ce am patit nici mie nu mi-a venit sa cred. In primul rand ca am stat 4 ore pe hol pentru a putea intra in cabinet, asta pentru ca asa cum sunt eu, am lasat mai multe persoane inaintea mea cu toate ca eu eram primul (gravide, persoane in varsta)...ma rog!
Intru in cabinet, incepe sa imi scrie reteta si la un moment dat ma intreaba cine mi-a dat tratamentul pe care il iau!?
Ii spun cine, ii spun de asemenea ca i-am dat reteta, verifica reteta si spune ca este imposibil sa iau o asa cantitate de IPP (inhibitor de pompa de protoni - inhiba excesul de acid din stomac), ca nu a mai intalnit pe nimeni sa ia o cantitate 40 de mg de Controloc de 2 ori pe zi (adica unul la 12 h).
Ii spun ca asa mi-a prescris un profesor doctor in gastroenterologie si incepe sa il jigneasca. M-am enervat si i-am spus ca nu are de ce pentru ca aceasta cantitate este prevazuta si mentionata si in Nomenclatorul de Medicamente si chiar si Memomed sau MedEx si i-am spus exact cum scrie in MedEx. Din intamplare avea un MedEx, a citit si asa a fost cum i-am spus.
NU O SA VA VINA SA CREDETI CE MI_A SPUS: "Informatia din MedEx este eronata, nu se poate"!!!!!!
Adica toti gastroenterologii de pe planeta au aceeasi schema terapeutica pe care si eu o stiam, iar dansa ma contrazicea cu cartea in fata! Pana la urma mi-a dat, dar mi-a gresit trimiterea pentru Institutul de Foniatrie, Audiologie si Chrirurgie Functionala (IFACF), unde trebuie sa merg maine pentru problema cu vocea. Uitase sa imi semneze si sa imi puna parafa...vaide viata ei!
Tineti-mi pumnii stransi, sper ca maine o sa rezolv cu foniatria.
Voi ce mai faceti? Jackie, nu am avut timp sa ii dau poza nepotzelei mele, am sa i-o dau zilele astea!
Alissia&Arena, va multumesc pentru cuvintele foarte frumoase pe care mi le-ati adresat; asta este, am zis sa le fac un bine si m-am ales cu.
Va pup si va doresc o zi linistita si frumoasa!
Nick iti tinem pumnii stransi tare.Sa dea D-zeu sa fie bine.
Jaqui gajica pe unde umbli?acum incep eu cu mesajele :))sper ca esti bine, probabil ocupata cu cartea.
Aliss ti-am trimis un mail, sunt f.ocupata si eu dar incerc sa-mi fac putin timp pt voi, ma bucur ca si More este bine si a depasit perioada "critica".
Va pupacesc tare!
Jaqui gajica pe unde umbli?acum incep eu cu mesajele :))sper ca esti bine, probabil ocupata cu cartea.
Aliss ti-am trimis un mail, sunt f.ocupata si eu dar incerc sa-mi fac putin timp pt voi, ma bucur ca si More este bine si a depasit perioada "critica".
Va pupacesc tare!
Bine v-am gasit dragutilor!
Eu m-am simtit cam rau ieri, azi sunt mai bine ;)) maine voi fi ca noua ;))))))))))))
Aliss, daca mai intrai si tu in conflict cu doamna cred ca acest site avea sa se produca un cutremur de 7 grade pe scara richter ;)))))))))))))))))))))))))))
De Elois nu mai stiu nimik...probabil a speriat-o cucoana morgan...cu comentariile ei, trantite ca mucii-n fasole ;)))))))))))
Fetita mea e bine, foarte energica, nu sta locului nici 5 min ;))
Cu cartea am terminat, dar trebuie sa o tiparesc si deocamdata am lasat asa, ca e sotul plecat la el in tara pt o perioada si am destule pe cap si nu m-am mai interesat de tiparirea cartii ;)) Oricum sunt incantata de cum a iesit ;)) Am scos 4 bucati de proba, alb negru si sunt super!Abia astept sa o scot color si sa o vad pe rafturile magazinelor ;) Mai imi trebuiesc niste aprobari, drept de autor etc.dar sper sa le rezolv cat mai curand!
Nick pana la urma am reusit sa rezolv cu indexul!Mi l-a facut iubitul unei prietene ;))
arena sunt bine draguta ;))
Pupicei dragii mei
Eu m-am simtit cam rau ieri, azi sunt mai bine ;)) maine voi fi ca noua ;))))))))))))
Aliss, daca mai intrai si tu in conflict cu doamna cred ca acest site avea sa se produca un cutremur de 7 grade pe scara richter ;)))))))))))))))))))))))))))
De Elois nu mai stiu nimik...probabil a speriat-o cucoana morgan...cu comentariile ei, trantite ca mucii-n fasole ;)))))))))))
Fetita mea e bine, foarte energica, nu sta locului nici 5 min ;))
Cu cartea am terminat, dar trebuie sa o tiparesc si deocamdata am lasat asa, ca e sotul plecat la el in tara pt o perioada si am destule pe cap si nu m-am mai interesat de tiparirea cartii ;)) Oricum sunt incantata de cum a iesit ;)) Am scos 4 bucati de proba, alb negru si sunt super!Abia astept sa o scot color si sa o vad pe rafturile magazinelor ;) Mai imi trebuiesc niste aprobari, drept de autor etc.dar sper sa le rezolv cat mai curand!
Nick pana la urma am reusit sa rezolv cu indexul!Mi l-a facut iubitul unei prietene ;))
arena sunt bine draguta ;))
Pupicei dragii mei
0
14-01-2009, ora 18:45
Multumesc!
Ma bucur ca ai reusit cu indexul, bravo!
;)))))))))))))))
Ma bucur ca ai reusit cu indexul, bravo!
;)))))))))))))))
Ce mai faceti dragutilor??Pe aici nu mai da nimeni?more de tine nu mai stim nimic?Esti bine??
Pupicei la toata lumea
Pupicei la toata lumea
Sunt eu un pic pe aci iubito dar ma c-am car ca am o gramada de treaba ! Ce face frumoasa ta ?
Te poooooooop cu mult drag !
Mai e Arena poate da si ea pe la noi un pic sa ne mai spuna cate ceva !
Are, daca intri aici vreau sa iti spun ca te pup si ieri ti-am trimis un mail. Am fost c-am ocupata dar o sa imi fac timp si iti mai scriu.Pooooop!
More e bine, astept sa vad ce mai zice, o sa-i trimit un mail. Nu v-am spus dar are o fetita splendida, e un inger de copil !
Dle printisor, salutari si numai bine !
Va pup pe toti !
Ali
Te poooooooop cu mult drag !
Mai e Arena poate da si ea pe la noi un pic sa ne mai spuna cate ceva !
Are, daca intri aici vreau sa iti spun ca te pup si ieri ti-am trimis un mail. Am fost c-am ocupata dar o sa imi fac timp si iti mai scriu.Pooooop!
More e bine, astept sa vad ce mai zice, o sa-i trimit un mail. Nu v-am spus dar are o fetita splendida, e un inger de copil !
Dle printisor, salutari si numai bine !
Va pup pe toti !
Ali
Alisuk frumusika mea abia a iesit din baita acum, i-am facut doua codite si zici ca este scolarita ;))
Ma bucur ca este more bine!!Banuiam ca are o splendoare de papusika ;))
Pupicei
Ma bucur ca este more bine!!Banuiam ca are o splendoare de papusika ;))
Pupicei
Trimite-mi si mie poze cu ea cand ai timp k la ai mei nu iti trimit, ce sa-i mai vezi, is barbati in toata firea !
Eu am o slabiciune la fete !
Astept !
Eu am o slabiciune la fete !
Astept !
0
16-01-2009, ora 20:59
Va rog sa vizionati acest filmulet, eu am ramas "masca"...stiu foarte multe dsp psihiatrie, dar ceea ce am aflat in seara asta...imi depasea cunostintele...nu aveam cum sa stiu pentru ca au mascat adevarul cu studii false!
Firmele care produc medicamente antidepresive chimice, platesc sume astronomice pentru a modifica studiile care preced punerea pe piata a medicamentelor si aprobarea din partea OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) si FDA (Food and Drug Administration)...99% din antidepresivele chimice sunt apa "chioara"...apa pe care o iau zilnic minim 250.000.000 de oameni, dintre care, cel putin 70% se gandesc sa se sinucida, 15% reusind! SCARBE ORDINARE!
Doamneeee...pacalesc copiii cu dulciuri si fac experimente pe ei pentru a putea observa exact efectele secundare...din pacate pt ei DUMNEZEU ii vede si nu va ramane impasibil!
Tocmai am completat pe site un formular pentru a primi gratis un pachet imens de informatii cu privire la medicatia psihiatrica "falsa", daca doriti, uitati link-ul:
------------*
Va pup pe toate si scuzati-mi interventia medicala, dar chiar nu m-am putut abtine (cand ma gandesc ca si eu am luat un antidepresiv dupa ce am facut socurile in 2005.si mai grav este ca am si recomandat!)
Pup!
(*modificat de admin)
Firmele care produc medicamente antidepresive chimice, platesc sume astronomice pentru a modifica studiile care preced punerea pe piata a medicamentelor si aprobarea din partea OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) si FDA (Food and Drug Administration)...99% din antidepresivele chimice sunt apa "chioara"...apa pe care o iau zilnic minim 250.000.000 de oameni, dintre care, cel putin 70% se gandesc sa se sinucida, 15% reusind! SCARBE ORDINARE!
Doamneeee...pacalesc copiii cu dulciuri si fac experimente pe ei pentru a putea observa exact efectele secundare...din pacate pt ei DUMNEZEU ii vede si nu va ramane impasibil!
Tocmai am completat pe site un formular pentru a primi gratis un pachet imens de informatii cu privire la medicatia psihiatrica "falsa", daca doriti, uitati link-ul:
------------*
Va pup pe toate si scuzati-mi interventia medicala, dar chiar nu m-am putut abtine (cand ma gandesc ca si eu am luat un antidepresiv dupa ce am facut socurile in 2005.si mai grav este ca am si recomandat!)
Pup!
(*modificat de admin)
Nick, nu mai invarti cutitul in rana!!
Este trist si socant ce se intampla!!Off...
Este trist si socant ce se intampla!!Off...
0
16-01-2009, ora 23:40
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Hei fetele dar vreau si eu sa vad poze cu printesele voaste !!!Aliss o sa intru acum pe mail, nu am dat pe aici ca am mai raspuns la cateva intrebari pe forum dar acum sunt mai libera.
Pupici la fete si baiat
Pupici la fete si baiat
Aliss as vrea sa-i vad si pe printii tai, cine stie poate ma iei de nora :))))))))))))))))))
pupic
pupic
0
17-01-2009, ora 12:55
"cine stie poate ma iei de nora" - :)))))))))))))))))))))))))))
hmmmmmm...Arena, ai revenit in forta!
;) Va pup si eu!
hmmmmmm...Arena, ai revenit in forta!
;) Va pup si eu!
sal'tare, dragilor!Vad ca toata loomea e in forma si ma bucur.Si noi santem binisor dar o sa intram mai rar pe aici pt. ca ni se "buli"calculatorul.VA pupicam pe toti si mai vb!
Nick se pare ca vom dansa la o nunta ;))))))))))))))
arena iti trimit si tie poza daca vrei ;))
Buna more, in sfarsit ai revenit printre noi!!Ma bucur ca sunteti bine!!Rezolva cu calculatorul ca se simte lipsa ta pe aici!!
Alisuk sa iti verifici mailul!!
Pupic
arena iti trimit si tie poza daca vrei ;))
Buna more, in sfarsit ai revenit printre noi!!Ma bucur ca sunteti bine!!Rezolva cu calculatorul ca se simte lipsa ta pe aici!!
Alisuk sa iti verifici mailul!!
Pupic
0
18-01-2009, ora 11:22
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:))))))))))) Jaqui te rog, mi-ar face mare placere sa o vad pe papusica ta, trimite-mi o poza pe mail cand ai timp.Eu mi-o inchipui cu parul castaniu si ochii caprui.Poate ma insel, as vrea sa o vad.
More ne bucuram ca sunteti bine.
pupicei la toata lumea si o zi super sa aveti
More ne bucuram ca sunteti bine.
pupicei la toata lumea si o zi super sa aveti
Am sa iti trimit arena ;)) Are parul negru, un pic ondulat si ochii negri ;)))))))))
Sa ne trimiti si tu poze cu tine!!!
Pupicei
Sa ne trimiti si tu poze cu tine!!!
Pupicei
arena am incercat sa iti trimit email, dar mi l-a returnat!!Ori nu folosesti adresa respectiva care coincide cu id-ul de mess???
arena ti-am trimis mail!!Sper sa fie ok de data asta!!
Pupicei
Pupicei
0
20-01-2009, ora 13:08
Ce mai faceti doamnelor?
Eu ma pregatesc sa plec iar in cocina de Bucuresti, nu am ce face, merg la shopping!
Jackie, in seara asta ii dau poza Clarei lui Daria, sa vezi fericire.
Tu stii cat iubeste copiii? Daca ar putea ar manca poza cu tot!
Va pup! ;)
Eu ma pregatesc sa plec iar in cocina de Bucuresti, nu am ce face, merg la shopping!
Jackie, in seara asta ii dau poza Clarei lui Daria, sa vezi fericire.
Tu stii cat iubeste copiii? Daca ar putea ar manca poza cu tot!
Va pup! ;)
Va salut dragii mei
Nick abia astept sa imi spui reactia Dariei!!La cat este de frumoasa si scumpica imi si imaginez reactia ei!!
Fetele v-am trimis mail!!
Pupicei
Nick abia astept sa imi spui reactia Dariei!!La cat este de frumoasa si scumpica imi si imaginez reactia ei!!
Fetele v-am trimis mail!!
Pupicei
0
20-01-2009, ora 18:17
Jackie, i-am dat poza Dariei!
A tipat de fericire mai rau ca niciodata, am zis ca isi baga poza in pantaloni de drag ce ii era (imi mosteneste vocea puternica!)...
A reactionat exact cum m-am gandit.
De nu i-a spus de zeci de ori "dada, dada, dada" si pupa poza.
Pe moment am simtit ca era atat de fericita incat nu ii mai trebuia nimic altceva...iti multumesc inca odata pentru amabilitatea de a-mi da poza, ai facut un ingeras foarte fericit.
Te pup!
Arena ce mai face? Alisuk, Morena???????????????????????????????????????????????/
A tipat de fericire mai rau ca niciodata, am zis ca isi baga poza in pantaloni de drag ce ii era (imi mosteneste vocea puternica!)...
A reactionat exact cum m-am gandit.
De nu i-a spus de zeci de ori "dada, dada, dada" si pupa poza.
Pe moment am simtit ca era atat de fericita incat nu ii mai trebuia nimic altceva...iti multumesc inca odata pentru amabilitatea de a-mi da poza, ai facut un ingeras foarte fericit.
Te pup!
Arena ce mai face? Alisuk, Morena???????????????????????????????????????????????/
Ce dragalasa cred ca era!!Ma bucur tare mult ca i-a placut iepurasul meu!!Sa o pupacesti mult mult din partea noastra pe Daria!!
Pupic
Pupic
0
20-01-2009, ora 22:52
:)))))))))))) Am pupacit-o foarte mult!
sant bine dragilor.Chiar daca nu ma simtiti sant si eu langa voi.Doar ca nu prea mai intru sa scriu.
Si eu sunt langa voi si va trimit pupici fara numar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am nevoie de consiliere psihologica... recomandari?
- 3trebuie sa-l accepta asa cum e si sa sper ca poate intr-o zi se va schimaba?
- 6am nevoie urgent de un psiholog, sufar de depresie, cred
- 46Exista un handicap al varstei de 40 de ani?
- 8cum conving un prieten sa mearga la psiholog?
- 9Cum pot sa stiu care psihoterapie mi se potriveste cel mai bine
- 616Psihoterapie pentru trup și suflet, din perspectiva spirituală: misterul suferinței!
- 6Psihoterapie pentru parintii care isi neglijeaza copilul sau copiii!
- 5inca ma mai gandesc la ea...ce medic trebuie sa consult?
- 6casnicia mea... un sfat: cum as putea sa-mi impac sotia
- 4Am nevoie de un psiholog
- 8Psihoterapie: fiecare zi este un cadou, gandeste mereu pozitiv
- 25Caut un sfat pentru a rezolva conflictele din familie
- 15La ce va asteptati de la un "Ëœpsihoterapeut bun"â„¢ de la o 'psihoterapie buna'?
- 231Sunt confuza... in ultimii 5 ani am tot avut depresii
- 29Oare mai avem vreo sansa?
- 152Ce fac oamenii care nu se pot vindeca sau ameliora de o boala psihica ?!
- 2Caut psihoterapeut bun in ploiesti
- 4Anxietate - sedintele de terapie ajuta?
Mai multe informații despre: psihoterapia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: