Consultatii somatologice domiciliu Baia Mare
Buna ziua!Apelez la dumneavoastra ca singura solutie in care am incredere ca ma puteti ajuta.Mama mea in urma unui AVC a ramas la pat si acum are serioase probleme stomatologice si nu am posibilitatea de a gasi in Baia Mare un medic stomatolog care poate face consultatii la domiciliu.Oare ma puteti ajuta?Va raman vesnic indatorat!Multumesc din suflet!
1 comentarii
Buna ziua,
îmi pare rău să aud despre situația dificilă prin care treceți cu mama dumneavoastră.
Vă sugerez să căutați online un medic dentist care efectuează vizite la domiciliu în orașul dumneavoastră sau în apropiere sau să sunați la asociațiile de pacienți sau la organizațiile caritabile care se ocupă cu astfel de cazuri. În plus, puteți contacta spitalele sau centrele medicale din zonă pentru a obține recomandări în această privință.
O alta soluție ar fi să contactați Colegiul Medicilor Stomatologi din Baia Mare și să cereți și acolo ajutor și sfaturi. Datele de contact le găsiți aici -----------*
Vă doresc mult noroc și sper să găsiți ajutorul necesar pentru mama dumneavoastră.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
(*modificat de admin)
îmi pare rău să aud despre situația dificilă prin care treceți cu mama dumneavoastră.
Vă sugerez să căutați online un medic dentist care efectuează vizite la domiciliu în orașul dumneavoastră sau în apropiere sau să sunați la asociațiile de pacienți sau la organizațiile caritabile care se ocupă cu astfel de cazuri. În plus, puteți contacta spitalele sau centrele medicale din zonă pentru a obține recomandări în această privință.
O alta soluție ar fi să contactați Colegiul Medicilor Stomatologi din Baia Mare și să cereți și acolo ajutor și sfaturi. Datele de contact le găsiți aici -----------*
Vă doresc mult noroc și sper să găsiți ajutorul necesar pentru mama dumneavoastră.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
(*modificat de admin)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila
Mai multe informații despre: monitorizarea sanatatii la domiciliu