Pilula de a doua zi
Buna. Aseara am avut un contact sexual neprotejat iar iubitul meu si-a dat drumul in mine. Mentionez ca inca sunt in perioada menstruatiei, ca penultima zi... Trebuie sa mai iau pilula de a 2 a zi? Sau la ciclu nu pot ramane gravida?
1 comentarii
Domnisoara,
La ciclu nu se intretin relatii sexuale. Aveti cele mai mari sanse sa contactati o infectie, nu e igienic, umpleti cearsafurile de sange. Cum va puteti pune astfel de probleme ?
Exista femei care au ramas insarcinate si la ciclu. Puteti ramane insarcinata oricand daca nu folositi prezervativ.
La ciclu nu se intretin relatii sexuale. Aveti cele mai mari sanse sa contactati o infectie, nu e igienic, umpleti cearsafurile de sange. Cum va puteti pune astfel de probleme ?
Exista femei care au ramas insarcinate si la ciclu. Puteti ramane insarcinata oricand daca nu folositi prezervativ.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 2caz aparte...suntem insarcinati?
- 5anticonceptionale, antibiotice, sex neprotejat = sarcina?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 0stari de greata, cauza?
- 9este posibil sa fii ramas insarcinata?
- 60e prietena mea gravida?
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 3am motive sa fiu speriata?
- 6sex anal... pot fi insarcinata?
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 0insarcinata sau nu?
- 0E riscul de a avea o sarcina ?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 5E posibil sa raman insarcinata?
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Posibila sarcina
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: