Pilula de a doua zi
Buna. Aseara am avut un contact sexual neprotejat iar iubitul meu si-a dat drumul in mine. Mentionez ca inca sunt in perioada menstruatiei, ca penultima zi... Trebuie sa mai iau pilula de a 2 a zi? Sau la ciclu nu pot ramane gravida?
1 comentarii
Domnisoara,
La ciclu nu se intretin relatii sexuale. Aveti cele mai mari sanse sa contactati o infectie, nu e igienic, umpleti cearsafurile de sange. Cum va puteti pune astfel de probleme ?
Exista femei care au ramas insarcinate si la ciclu. Puteti ramane insarcinata oricand daca nu folositi prezervativ.
La ciclu nu se intretin relatii sexuale. Aveti cele mai mari sanse sa contactati o infectie, nu e igienic, umpleti cearsafurile de sange. Cum va puteti pune astfel de probleme ?
Exista femei care au ramas insarcinate si la ciclu. Puteti ramane insarcinata oricand daca nu folositi prezervativ.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2need help: sunt insarcinata?
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 3Sunt gravida?
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 3sunt insarcinata?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 11Ce se intampla?
- 5Poate fi vorba de o sarcina?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 3pilula de a 2-a zi?
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 1sunt gravida?
- 3Sunt insarcinata ?
- 2E inca virgina?
- 3Sex neprotejat
- 1Ginecolog
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: