contraceptia dupa varsta de 37 ani
am luat 12 ani anticonceptionale, iar de un an nu le mai suport.am facut o intrerupere de sarcina si nu vreu sa mai trec prin asa ceva.sterilet nu pot sa imi pun pentru ca am uterul deformat, ce metoda contraceptiva pot sa folosesc?multumesc.
2 comentarii
pai.intradevar.dupa 12 ani d anticonceptionale.e cam greu sa nu ramai insarcinata.si copilul poate avea probleme.anticonceptionalele nu se aiu p per lungi!
Cum poti sa previ.daca ai un ciclu regulat.poti sa-ti calculezi perioada fertila si sa t abtii in zilele aclea d la raporturi sexuale chiar daca barbatul foloseste prezervativ
Cum poti sa previ.daca ai un ciclu regulat.poti sa-ti calculezi perioada fertila si sa t abtii in zilele aclea d la raporturi sexuale chiar daca barbatul foloseste prezervativ
la asta ma gandeam si eu narcisa ce metoda contraceptiva ar fi cea mai buna, in afara de anticonceptionale, prezervativ, sterilet...iar cu perioada fertila ii un risc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2metode de contraceptie
- 2Contraceptive - menstruatie prelungita
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 3intrerupere contraceptivelor
- 9o parere avizata va rog
- 2Ce ma invatati sa fac, sa nu mai am o alta sarcina?
- 3contraceptive sau nu? heeelp!!!
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 3metoda de contraceptie la 39 ani
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 16Sfaturi pentru conceptie
- 48Steriletul sau dispozitivul Mirela?
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 4Ajutor-nu mai vreau inca un copil acum
- 9as vrea sa imi schimb pilula contraceptiva
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 2Schimbarea datei menstruatiei cu ajutorul pilulelor contraceptive
- 7contraceptie raspuns urgent
- 2Ce pot folosi ca metoda de contracepție?
- 1Ce anticonceptionale sa iau?
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: