copil de 2 ani gafaie frecvent, fara alte simptome

Buna
Fetita mea de 2 ani si 2 luni gafaie destul de des (parca mai mult inainte de culcare sau cand e obosita decat cand tocmai s-a trezit). Nu are legatura cu efortul (nu se intampla dupa ce alearga, etc). E foarte activa, se catara pe unde apuca, alearga, danseaza, e vesela.
Nu are nici un alt simptom. acum cateva zile a fost ascultata la plamani, la inima. analize i-am facut destul de recent (acum vreo 2 luni) si au iesit bine.
Ma sperie putin gafaitul acesta. ce semnificatie poate avea? ca descriere, as zice ca e la fel ca atunci cand se screme pentru a face caca.
Multumsc!
Fetita mea de 2 ani si 2 luni gafaie destul de des (parca mai mult inainte de culcare sau cand e obosita decat cand tocmai s-a trezit). Nu are legatura cu efortul (nu se intampla dupa ce alearga, etc). E foarte activa, se catara pe unde apuca, alearga, danseaza, e vesela.
Nu are nici un alt simptom. acum cateva zile a fost ascultata la plamani, la inima. analize i-am facut destul de recent (acum vreo 2 luni) si au iesit bine.
Ma sperie putin gafaitul acesta. ce semnificatie poate avea? ca descriere, as zice ca e la fel ca atunci cand se screme pentru a face caca.
Multumsc!
1 comentarii

Daca au fost excluse cauzele obiective, de patologie, ramane in discutie partea subiectiva, ticul.Mai este cineva in preajma care emite sunete asemanatoare?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4oftatul des, probleme respiratorii
- 3durere la inspiratie
- 3bebe 6 luni respira numai pe gura
- 41miros neplacut al pielii la contactul cu apa
- 3de doi ani ma chinui sa respir...
- 3urgent!!copil de 2 ani respira greu
- 3Durere toracica care apare la respiratie
- 14nu pot respira!
- 4Bebelus de 6 luni cu probleme de respiratie
- 2probleme cu respiratia
- 3Dureri mari la spate :( probleme respiratorii
- 5respir cam greu, uneori chiar ma sufoc
- 13Deviatie de sept sau altceva?
- 4sugar 2 luni s-a inecat cu saliva si nu a mai respirat
- 1Problema respiratorie
- 2respiratie grea, apasa pe piept
Mai multe informații despre: Sistemul respirator probleme de respiratie la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: