crys ginduri obsesive
ma confrunt cu mai multe stari de rau de citiva ani [4]am fost la un psihiatru unde ma diagnosticat cu sindrom depresiv sever am facut tratament 6 luni cu xeroxat si alprazolanum mi-a fost cit de cit bine dupa care eram satula de pastile ca luam si pt probleme cu varice alt tratament si le-am intrerupt, apoi am mai baut ceaiuri dar tot fara folos, starile mele erau din ce in ce mai accentuate asa ca ma-m hotarit sa merg la un psiholog ceea ce mia prins bine in urma careia am aflat ca am urmatoarea problema sufar de ginduri obsesive care au aparut in urma starilor rele si urite pe care le-m avut atitia ani la rind si pe care le-am suportat cu greu si nu ma-m lasat prada lor si mai cred ca trec totul cu curaj pt fiica si sotul meu.acum dupa vreo 10 sedinte la psiholog ma simt mai bine am cam scapat de starile alea rele dar inschimb am mereu gindurile alea obsesive rugamintea mea este daca are cineva un sfat despre aceste ginduri multumesc
1 comentarii
poate cineva se confrunta ca si mine cu ginduri obsesive sunt dispusa sa colaborez
Alte subiecte recente din această secțiune: