Cum să am mai multa energie?

Cum să mă energizez și eu că sunt somnolent des de la pastile și nu le pot modifica acum, Abia ce mi s-au mai scăzut ceva din schema de tratament
Cum poți avea mai multa energie?
Cum poți avea mai multa energie?
1 comentarii

Încearcă să faci mai multă mișcare în aer liber. Dacă simți că nu poți ieși din casă, puneți alarma zilnic la aceeași oră și pune-ți în față un program scris(cât stai la duș, cât îți ia să mănânci, cât să te îmbraci, la ce oră ieși pe ușă) pe care încerci să-l respecți. Chiar dacă la început va fi greu, pe măsură ce trece timpul te vei obișnui și vei câștiga timp la fiecare operație pe care trebuie să o faci.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Imi e cam rau
- 5Ma simt incordat tot timpul plus jena pe piept.
- 15stare generala de rau, lesin si ameteala
- 3Simptome precum oboseala si lipsa de energie
- 5cum ati scapat de anxietate?
- 2Caut un medicament impotriva somnului
- 6Sa va spun un adjuvant impotriva depresiei si a lipsei de energie (produs natural)
- 5sa fie boala psihica?
- 30De ce ne simtim slabiti psihic si fizic.
- 2Sindrom depresiv anxios
- 3Lipsa de energie.Ce fac?Solutii?
- 3Stări oboseala continua pierderi memorie lipsa energie
- 1Ce poate sa imi dea energie?
- 1Nu prea am energie.
- 6Stare amețeală și lipsa energie
- 3De ce oare îmi scade energia și devin apatic?
Mai multe informații despre: Lipsa energiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: