cum sa-mi conving iubitul ca am fost virgina?

29-08-2013
eelenna
Nu este medic/terapeut
eelenna
acum putin timp m-am culcat cu iubitul meu. Problema este ca a intrat foarte usor dar nu toata. ATUNCI cand a bagat o pe toata ma durut foarte tare. mi-a curs putin sange iar la cateva zile m-a venit ciclu. Dar acum imi reproseaza ca nu am fost virgina. Tin sa mentionez ca foloseam ob-uri inainte.
6 comentarii
0
29-08-2013, ora 23:13
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Stiu ca e un sentiment de frustrare si chiar de furie, dar crede-ma ca nu trebuie sa-l convingi cu nimic. Daca te crede, bine, daca nu, sa fie sanatos.
Daca te iubeste, aspectul asta nu are atat de mare importanta.
Un barbat inteligent si matur gandeste in felul urmator: 'nu stiu daca am fost primul ei barbat, dar as fi mandru sa fiu ultimul'.

Cu cat ai sa insisti sa-i demonstrezi, cu atat va crede ca te scuzi, deci nu ai cum sa-l convingi daca el e hotarat sa nu creada.
Dar el? El a fost virgin?

Exista dezvirginarea, chiar foarte dureroasa fara sa fie pic de sange, , , ,
0
30-08-2013, ora 10:13
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Prietenul tau trebuie sa fie un neexperimentat daca el crede ca nu ai fost virgina fiinda " a intrat prea repede". Unele femei nu au acele dureri groaznice, ba chiar au si orgasm din prima.
Daca e inchis la minte, n-ai ce-i face. Sa se mai documenteze.
0
30-08-2013, ora 17:43
eelenna
Nu este medic/terapeut
eelenna
nu, nu era virgin
0
30-08-2013, ora 17:55
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Inseamna ca e un tip nesigur si pe el si de tine.
0
30-08-2013, ora 18:55
eelenna
Nu este medic/terapeut
eelenna
multumesc ! astept mai multe pareri
0
02-09-2013, ora 19:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ eelenna

Spune-i ca o sa il convingi ca ai fost virgina cand o sa te convinga el ca el va fi ultimul barbat pentru tine.
Daca nu ai fi facut pasul cu el, acum nu te durea capul.
Mai gandeste-te la un aspect. Daca nu te vei casatori cu el, sotul tau ce parere va avea despre...

Pentru ca esti la inceputul vietii sexuale, te sfatuiesc sa vezi acest film american pe aceasta tema. Este o conferinta care a fost tinuta in America in peste 100 de licee ale lor.
-*

Propune-i sa va casatoriti inainte sa mai faceti sex. Spune-i ca esti decisa.
Ca asa si viitorul va avea si el opiniile lui, daca acesta te va parasi vreodata.
Nu ai fi curioasa cum reactioneaza ?

Daca nu se gandeste la un viitor serios cu tine, la o familie, la copii, nu merita sa iti pierzi timpul cu el analizand si cautand in mii de feluri cum sa ii explici ca ai fost virgina, atat timp cat el nu era.
Observi cu se manifesta unii barbati cand isi imagineaza, in cazul tau, ca ai mai fost cu altul inaintea lui ?
Iti convine ?

Eu nu cred ca acest baiat este serios. Ci foarte egoist si are chef de distractie.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •