Durere in timpul actului sexual dupa deflorare

Buna, am si eu o problema, mi-am inceput viata sexuala cam de 2 sapatamani, si am probleme atunci cand fac dragoste cu sotul meu.Totul e ok, pana cand el intra mai tare si atunci ma doare ingrozitor(ca si o impunsatura de cutit).Nu stiu daca este normal, nu am avut pana acum nici un BTS, echografic sunt ok, deci nu stiu ce ar putea fi.A tunci cand ma doare devin anxioasa si sotul meu la fel si se duce tot(erectia) din cauza ca nu vrea sa ma doara...As dori parerea unui medic.Multumesc!
4 comentarii

Este normal. Unele femei au dureri cateva luni la inceputul vietii sexuale. Mie mi s-a intamplat la fel. Nu te speria, cu timpul va fii OK.

Ok, dar la tine cum a fost? Si ce ai facut? Ai continuat in pofida ca te durea sau ai facut pauze? Nu stiu cum sa fac.Astept raspuns si mersi mult!:)

Nu imi mai aduc aminte bine cum a fost, au trecut 10 ani de atunci. Probabil ca am continuat.
De fiecare data te va durea mai putin, dupa care doar la inceput, dupa care deloc. Folositi si un lubrifiant pe baza de apa, ajuta foarte mult. Durex este foarte bun, cel albastru tub mic ori cel mov tub mare. Celelalte variante sunt uleioase si nu sunt asa bune.
De fiecare data te va durea mai putin, dupa care doar la inceput, dupa care deloc. Folositi si un lubrifiant pe baza de apa, ajuta foarte mult. Durex este foarte bun, cel albastru tub mic ori cel mov tub mare. Celelalte variante sunt uleioase si nu sunt asa bune.

Sper sa fie bine pana la urma.Lubrifiant folosim, dar sper sa se remedieze in timp.Oricum mersi de raspuns!pa

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 2am langa vagin o rana ff mica deschisa care imi provoaca durere in timpul actului sexual
- 3REPAUS SEXUAL DE DURATA - acum doare ingrozitor!
- 8Posibila sarcina? Un sfat urgent, va rog!
- 3dureri in timpul actului sexual
- 4este o problema sau nu?
- 6dificultati la contact sexual si nu numai
- 14scurgeri vaginale urat mirositoare
- 2Dezvirginare
- 0dureri groaznice in timpul actului sexual
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 1Cum este recomandat actul sexual...cu sau fără prezervativ ? Cum atenuez din durere ?
- 2Deflorare incompleta
- 14Siguranta inaintea inceperii vietii sexuale
- 2Dupa dezvirginare
- 6Prima oara dragoste si fara prezervativ - risc de sarcina?
- 4Dureri in timpul penetrarii
- 2sperma posibil in vagin
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 1Metode de contraceptie
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual sexul pentru prima data
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: