Daca se rupe prezervativul..

08-03-2010
niki24
Nu este medic/terapeut
niki24
Buna, am si eu o micuta problema, acum 3 zile mi-a trecut ciclul iar in prima zi dupa ciclu am facut sex protejat( prezervativ) cu prietenul meu si a ejaculat in mine si dupa aceea ne-am dat seama ca prezervativul se rupsese. mentionez ca eram in prima zi dupa terminarea ciclului. Ne-a spus cineva ca nu ar trb sa ne facem griji ca nu se intampla nimic deoarce eram in acele zile nefertile. ne-am gandit sa luam pastila de a 2'a zi dar ne gandeam ca daca nu sunt ar fi posibil sa aiba efecte adverse? Puteti sa imi spuneti daca este nevoie sa iau pastila ? Si in caz ca nu sunt gravida ar fi posibil sa aibe anumite efecte ? Va rog mult sa raspundeti sa stiu daca iau pastila in urmatoarele 24 de h ca sa ma incadrez in cele 72h posibile in care pot sa iau pastila. Multumesc anticipat.
3 comentarii
0
08-03-2010, ora 14:24
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Dupa cum se vede bine in acest forum prezervativul este metoda anticonceptionala cea mai nesigura desi este laudata ca fiind cea mai sigura.
0
08-03-2010, ora 17:48
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
pastila de a doua zi este foarte dereglantă pt organism, daca nu e perioada fertilă, nu o luati degeaba.

probabil fie lumea nu ştie să folosească prezervativul, fie nu sunt de calitate- adică cele date gratis în discoteci, mărci necunoscute, cele mai ieftine etc
0
08-03-2010, ora 18:42
niki24
Nu este medic/terapeut
niki24
Multumesc foarte mult :* eram in dubii nu stiam sigur ce sa fac, auzisem ca pastila are niste efecte adverse destul de periculoase pt organism, dar in acelasi timp imi era si frica ca poate aceasta metoda a calendarului nu da efecte bune..multumesc inca odata :*!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul