Prezervativul s-a rupt, trebuie sa iau pilula de a doua zi?

heyy tuturor, , , am avut un contact cu pritenul meu, azi 28 dar s-a intmplat sa se rupa prezervativul, perioada fertila ar trbui sa fie prin 3-4 saptamana viitoare, credeti ca ar trebui sa iau pilula de a 2 zi, prima zi a ultimului ciclu mestrual a fost in 20 luna aceasta..sunt confuza
4 comentarii

Nu poti ramane insarcinata in ziua a 8-a!!!

Asa stiu si eu, , doar ca.. nu stiu mi-am calculat, ca din 4 ar trebui sa fiu in "perioada fertila", da am citit ca spermatozizii pot trai in uter pana la 5 -7 zile.. si m-am speriat..chiar is confuza..:D

In ce data ai avut prima zi de menstruatie? Ai ciclu regulat la 28 de zile?

Buna, nu vreau sa te sperii dar...eu am ramas insarcinata iar conform medicului fecundatia a avut loc a doua zi dupa terminarea menstruatiei cu toate ca am avut mereu ciclul foarte regulat, la 28 de zile.
Deci nu mai cred in perioade fertile si perioade sigure.
Deci nu mai cred in perioade fertile si perioade sigure.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativ rupt, contraceptie de urgenta... ce risc exista?
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 0e indicat sa iau pastila de a doua zi?
- 2Prezervativ rupt
- 7urgent: prezervativ spart si postinor
- 0disfunctie erectila, prezervativ rupt... Ajutor, va rog!
- 3Pilula de a doua zi (Postinor 2)
- 2Eficienta Postinor2
- 1Menstruatia intarzie
- 0E posibila sarcina cu postinor ?
- 5pastilă de a doua zi
- 0EllaOne la 8-9h dupa contact - e eficienta luata dupa ovulatie?
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Pilula de a doua zi in timpul sarcinii
- 2Sarcina chiar și după escapelle?
- 0Epilepsie si pastila de a doua zi
- 0Pastila de a doua zii - șansă să fiu însărcinată?
- 0Contracepție
- 0Sa iau pastila?
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta prezervativul rupt pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: