De câteva zile am o problema! stare nasoala, parca e un leșin din capul pieptului

Bună ziua, ma numesc Adrian, am 27 de ani, am 1, 70, 106 kg, nu sunt pufos sunt un tip mai solid, de mic am fost asa. Ideea este ca, acum câteva zile când m am trezit, am aprins o țigară nici nu ma ridicasem bine din pat, nu știu ce a fost cu mine ca eu nu făceam asa ceva niciodată, apoi când am ajuns sa beau cafeaua după ce am luat vreo 2-3 guri ma luat o durere în piept mai exact pe centru peptului care ma ținut vreo 3 zile, apoi durerea sa dus în partea dreapta și radia în spate, acum mi a trecut nu mai am nici o durere, dar în ziua aceea, dupa aceea durere am intrat sa caut pe net eu deștept fiind sa caut ce ar putea fi, am văzut acolo niște dinalea de ma luat capu ca infact ca nu știu ce... Apoi la ceva timp după aia după 10 minute ma luat o amețeala puternica și îmi tremurau mâinile, am sunat la ambulanță și în timp ce vorbeam cu ei m am liniștit și după aia am avut o stare de oboseala în ziua aceea, eu am și probleme cu somnul când dorm bine dorm, mai am și zile în care dorm 4 ore pe noapte, în fine, ideea este ca mi a trecut durerea tot, dar uneori am asa o stare de panica ca stau și ma gândesc acolo și parca începe sa ma ia iar. Mi am monitorizat tensiunea de doua zile și este foarte ok, nu ma mai tine nimic, dar am stările alea asa uneori, e o stare nasoala nu știu cum sa spun, parca e un leșin asa din capul pieptului, da nu am amețeala sau dureri de cap nimic. La efort se întâmplă nimic, am făcut și treaba pe aici și nu sa întâmplat nimic, am luat extravalerian cardio asa cand mai apăreau stările, ideea este ca dacă ma pun în pat când începe sa ma ia asa îmi trece. Si cand fumez o țigară ma gândesc ca am ceva și îmi vine iar starea aceea... Asa și la cafea dacă beau încep sa ma gândesc ca am ceva de la cafea și iar începe sa vina dar trece în maxim 5 minute. Ce poate fi... Menționez ca fumez de vreo 10 ani, m am mai lăsat le am luat iar. A da și cu o zii înainte sa se întâmple asta, am ieșit afara transpirat era și oleacă de vânt, am și fumat vreun pachet de țigări în vreo 4 ore ca m am enervat cu un parchet care nu se îmbină deloc, este posibil sa fi făcut un atac de panica? Și sa am urmări în urma treceri acestuia? Menționez ca stările alea asa de leșin vin doar când ma gândesc la ele. Dar în ultima vreme ma gândesc mai mereu, rămân asa blocat și ma gândesc acolo și poc da semne ca o ia inima la trap... Doresc un răspuns dacă se poate, mulțumesc!
2 comentarii

Mergeti intai la cardiolog pentru niste analize.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 10atac de panica
- 10Tulburare anxioasa de mai mult de doi ani
- 11Adevarat sau fals?
- 2remedii homeopate pentru atacuri de panica
- 4Cresteri mari de adrenalina in somn
- 39Atacuri de panica, episod depresiv si tratament puternic
- 5Panica sau probleme reala la inima?
- 9oare am atacuri de panica?
- 8atacuri de panica, alergie sau lipsa de calciu
- 7Anxietate si atacuri de panica
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 255Ganduri de care nu pot sa scap. Ce am? Mai e cineva ca mine?
- 24Ameteala, presiune in partea de sus a capului, oboseala, anxietate
- 1Presiune in piept, lipsa de aer, durere in zona sanului si a mainii stangi
- 1daca analizele la inima sunt bune se mai poate ascunde ceva ?
- 4Probleme cu respiratie
- 2Neurologie>Echilibru
- 7atacuri de panica
- 3Anxietate/ Hipocondrie/ Atacuri de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica anxietatea de boala anxietatea de sanatate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: