De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?

De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?Pai cum sa "digeram "asta?
Stau cu frica la fiecare injecție Rispolept Consta că dacă pățesc ceva, pe formularul de la consimțământ scrie că iei la cunoștință și faptul că injecția prezintă și un risc de deces.Pai ce faci injecții da te tratezi și mori?De la primul deces înregistrat din cauza acestor medicamente ar trebui interzis medicamentul, de ce le mai țin pe piața daca scrie risc de deces chiar și ăla minim?Si la olanzapina scrie că reacție adversă foarte rara moarte subită.Sincer, mie mi-e frica sa mai citesc prospecte și merg cu frica la injecție.Ce sa fac?, :(
Stau cu frica la fiecare injecție Rispolept Consta că dacă pățesc ceva, pe formularul de la consimțământ scrie că iei la cunoștință și faptul că injecția prezintă și un risc de deces.Pai ce faci injecții da te tratezi și mori?De la primul deces înregistrat din cauza acestor medicamente ar trebui interzis medicamentul, de ce le mai țin pe piața daca scrie risc de deces chiar și ăla minim?Si la olanzapina scrie că reacție adversă foarte rara moarte subită.Sincer, mie mi-e frica sa mai citesc prospecte și merg cu frica la injecție.Ce sa fac?, :(
1 comentarii

Nu ti mai fie teama! Risc de deces este doar dacă esti alergic, dar se pare ca nu esti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 2Ce medicament anxiolitic e mai bun?
- 10Dependenta medicamente antidepresive
- 10Anxietate- oare functioneaza tratamentul?
- 2Tratament pt toc
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 2abuz romparkin
- 4Durere de cap-tratament Cipralex
- 4Dependenta de Xanax
- 6Medicamente care se dau doar seara
- 2Interactiune medicamente
- 5Leponex sau Abilify?
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 3Cine a mai luat anafranil?
- 5Compatibilitate medicație
- 5Este normal sa iau atatea medicamente??
- 25HTP cu Abilify merge?
- 3Cipralex pentru Toc
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: