De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?
De ce pe unele medicamente psihiatrice scrie că există risc de deces?Pai cum sa "digeram "asta?
Stau cu frica la fiecare injecție Rispolept Consta că dacă pățesc ceva, pe formularul de la consimțământ scrie că iei la cunoștință și faptul că injecția prezintă și un risc de deces.Pai ce faci injecții da te tratezi și mori?De la primul deces înregistrat din cauza acestor medicamente ar trebui interzis medicamentul, de ce le mai țin pe piața daca scrie risc de deces chiar și ăla minim?Si la olanzapina scrie că reacție adversă foarte rara moarte subită.Sincer, mie mi-e frica sa mai citesc prospecte și merg cu frica la injecție.Ce sa fac?, :(
Stau cu frica la fiecare injecție Rispolept Consta că dacă pățesc ceva, pe formularul de la consimțământ scrie că iei la cunoștință și faptul că injecția prezintă și un risc de deces.Pai ce faci injecții da te tratezi și mori?De la primul deces înregistrat din cauza acestor medicamente ar trebui interzis medicamentul, de ce le mai țin pe piața daca scrie risc de deces chiar și ăla minim?Si la olanzapina scrie că reacție adversă foarte rara moarte subită.Sincer, mie mi-e frica sa mai citesc prospecte și merg cu frica la injecție.Ce sa fac?, :(
1 comentarii
Nu ti mai fie teama! Risc de deces este doar dacă esti alergic, dar se pare ca nu esti.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 220Sindromul neuroleptic malign cauzat de medicatie
- 2Help! Cipralex seara sau dimineata?
- 4Intrerupere tratament Cipralex
- 2Paroxetina
- 1Cipralex
- 4Durere de cap-tratament Cipralex
- 20Va rog sa ma ajutati !! Am luat venlafaxina 11 ani pt depresie, doresc să raman însărcinată
- 5Zoloft (Sertralină)
- 5Episod psihotic acut-olanzapina
- 48Simptome ciudate, Velafaxina de 75
- 5Leponex sau Abilify?
- 2De 2 ani de zile ma confrunt cu o depresie
- 14Olanzapina si Topiramat
- 2Ketonal combinat cu alprazolam ?
- 3Tratament psihiatric nou
- 1Pastilele psihiatrice afectează ficatul?Am ceva grav la ficat?
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 10Alprazolam si carbamazepina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: