de la cat timp se poate face sex neprotejat?
iau tri-regol pt prima data, din prima zii a menstruatiei.au trecut 16 zile.de la cat timp se poate face sex neprotejat?
4 comentarii
ce pilule cotraceptive se poate lua pt o mestruatie dereglata adica nu intotdeuna vine la data care trebuie, sau cele mai bune pastile care sa nu aiba efecte negative periculoase?Escapel este o pilula 100% sigura?, adica isi face efectul sau exista riscuri?sunt dabea la inceput si vreau sa ma interesez sa nu fac un pas gresit si sa regret dupaia am 18 ani.si as vrea sa ma informez f bn inainte sa fac ceva.
scuzele de rigoare dar am scris in graba.astept un raspuns.multumesc anticipat
Pilule care sa nu aiba efecte adverse periculoase nu exista. Din fericire, asemenea reactii adverse, care sa puna viata in pericol, sunt, totusi, destul de rare.
Escapel nu este folosit ca anticonceptional "de rutina", ci numai in contraceptia de urgenta.
Este preferabil sa urmati un plan contraceptiv elaborat impreuna cu doctorul dv, in urma unui consult.
Escapel nu este folosit ca anticonceptional "de rutina", ci numai in contraceptia de urgenta.
Este preferabil sa urmati un plan contraceptiv elaborat impreuna cu doctorul dv, in urma unui consult.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 1logest - nu le iau la ora fixa
- 11pastila problema!!!
- 2yasmine... daca fac pauza raman insarcinata?
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 2dupa cat timp trebuie sa fac pauza?
- 4yasmine si fumatul
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 3Yasmin si durerea de sani
- 3cat mai au efect de contraceptie anticonceptionalele dupa ce ai incetat sa le mai iei?
- 13Cum trebuie sa iau prima pastila si cat timp trebuie sa ma protejez cu prezervativ?
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 10Postinor! Pastila iadului.
- 2am tensiune oscilanta. ce anticoceptionale pot lua?
- 4Vomarea pastilei contraceptive
- 4Sex in a 5-a zi dupa pastile
- 5poti ramane insarcinata in timpul ce iei si anticonceptionale?
- 0Folosesc contraceptive Yaz
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: