rebuia sa fac 7 zile pauza si apoi sa incep alta folie dar n-am mai luat
buna..am luat yasmine o luna...trebuia sa fac 7 zile pauza si apoi sa incep alta folie dar n-am mai luat...si am avut contact sexual in perioada dupa ce am terminat prima folie...mai exact vreo 10-12 zile dupa...cat timp au efect anticonceptionalele tinand cont ca le-am luat doar o luna? prietenul meu nu si-a dat drumul in mine,.dar mi-e frica...cine stie cum a ajuns o picatura?..va rog raspundeti-mi
4 comentarii
brunetzyka asculta-ma
si eu folosesc yasmine si med.gincolog mi-a zis k dupa terminarea lor persisita incorp ink 4 luni de zile dar nu la toate fetele evolueazala fel!!!ptr k pauza se face o data la 3 sau 6 luni timp de o luna de zle!!!
si eu folosesc yasmine si med.gincolog mi-a zis k dupa terminarea lor persisita incorp ink 4 luni de zile dar nu la toate fetele evolueazala fel!!!ptr k pauza se face o data la 3 sau 6 luni timp de o luna de zle!!!
Buna ziua. tu ai folosit yasmine timp de o luna doar?efectul (teoretic)al anticonceptionalelor dureaza cat timp ei pilula. si mai ales in cazul in care ai luat doar o luna. cand a fost prima zi de sangerare? in functie de asta putem discuta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2prolactina
- 3lipsa menstra
- 6Anticonceptionalele... pot sa le schimb?
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 15Yasmine - prima pilula din folie uitata
- 5yasmin si fumatul.. cat e de periculos?
- 10anticonceptionale dupa mine sau merg la medic?
- 3Ovare micropolichistice si Yasmine
- 4Tratament Yasmine - 6 luni
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 7Diane 35 si spotting
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 22 luni la rand fara pauza la anticonceptionale
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 19melleva 35
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 6se poate ca sa intrerup blisterul dupa ce am luat a 14-a pastila?
- 0contact sexual in ziua uitarii pastilei
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: