Scurgeri vaginale - candida - Rog sfatul unui medic
Buna ziua!
De 4 ani am aceasta problema, scurgeri vaginale, de culoare alba, cand se usuca au culoare alb galbui. am mers la medicul ginecolog si de fiecare data era vorba de aceeasi ciuperca, Candida. am luat diferite tratamente( durata de o saptamana), si antibiotice, ovule ( ex: pimafucin, cervugid).doar ca tratamentul isi face efectul pentru cel mult 2 saptamani.
In urma unei ecografii, s-a vazut ca ovarul drept este polichistic, si de aici s-a dedus cauza caderii parului, si pentru asta mi s-a prescris anticonceptionale artizia ( pe care le iau de 10 luni), dar asupra parului nu a avut nici un efect. Este bine sa iau contraceptivele fara pauza?
In timpul sau dupa actul sexual ma ustura partea exterioara si rar sunt umeda, incat sa nu folosesc gel lubrifiant.
Acesti 2 factori ( candidoza sau./si anticonceptionalele) sunt cauza disconfortului in timpul si dupa actul sexual? sau poate fi o alta cauza?
Va multumesc!
De 4 ani am aceasta problema, scurgeri vaginale, de culoare alba, cand se usuca au culoare alb galbui. am mers la medicul ginecolog si de fiecare data era vorba de aceeasi ciuperca, Candida. am luat diferite tratamente( durata de o saptamana), si antibiotice, ovule ( ex: pimafucin, cervugid).doar ca tratamentul isi face efectul pentru cel mult 2 saptamani.
In urma unei ecografii, s-a vazut ca ovarul drept este polichistic, si de aici s-a dedus cauza caderii parului, si pentru asta mi s-a prescris anticonceptionale artizia ( pe care le iau de 10 luni), dar asupra parului nu a avut nici un efect. Este bine sa iau contraceptivele fara pauza?
In timpul sau dupa actul sexual ma ustura partea exterioara si rar sunt umeda, incat sa nu folosesc gel lubrifiant.
Acesti 2 factori ( candidoza sau./si anticonceptionalele) sunt cauza disconfortului in timpul si dupa actul sexual? sau poate fi o alta cauza?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5o scurgere galbuie si cateodata e spre verde
- 2De cateva zile ma confrunt cu scurgeri vaginale nespecifice
- 14scurgeri :D
- 11scurgeri :D
- 4scurgere dupa Lomexin
- 8Exista incompatibilitate la nivel de flora vaginala?
- 1Scurgeri vaginale.
- 4Scurgeri vaginale abundente si urat mirositoare
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 3scurgeri vaginale cu miros acru
- 9Inflamatie cu scurgere albicioasa-galbuie
- 1Scurgeri vaginale si urat mirositoate de o saptamana
- 1Candidoza?
- 0scurgere cu miros urat
- 0candida
- 3Test de secretie pentru candida
- 3Candidoza vaginala
- 0Candida de la deshidratare
- 1Candidoza sau ceva mai grav?
- 0Eliminari vaginale in exces
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale candidoza vaginala