Scurgeri vaginale - candida - Rog sfatul unui medic

Buna ziua!
De 4 ani am aceasta problema, scurgeri vaginale, de culoare alba, cand se usuca au culoare alb galbui. am mers la medicul ginecolog si de fiecare data era vorba de aceeasi ciuperca, Candida. am luat diferite tratamente( durata de o saptamana), si antibiotice, ovule ( ex: pimafucin, cervugid).doar ca tratamentul isi face efectul pentru cel mult 2 saptamani.
In urma unei ecografii, s-a vazut ca ovarul drept este polichistic, si de aici s-a dedus cauza caderii parului, si pentru asta mi s-a prescris anticonceptionale artizia ( pe care le iau de 10 luni), dar asupra parului nu a avut nici un efect. Este bine sa iau contraceptivele fara pauza?
In timpul sau dupa actul sexual ma ustura partea exterioara si rar sunt umeda, incat sa nu folosesc gel lubrifiant.
Acesti 2 factori ( candidoza sau./si anticonceptionalele) sunt cauza disconfortului in timpul si dupa actul sexual? sau poate fi o alta cauza?
Va multumesc!
De 4 ani am aceasta problema, scurgeri vaginale, de culoare alba, cand se usuca au culoare alb galbui. am mers la medicul ginecolog si de fiecare data era vorba de aceeasi ciuperca, Candida. am luat diferite tratamente( durata de o saptamana), si antibiotice, ovule ( ex: pimafucin, cervugid).doar ca tratamentul isi face efectul pentru cel mult 2 saptamani.
In urma unei ecografii, s-a vazut ca ovarul drept este polichistic, si de aici s-a dedus cauza caderii parului, si pentru asta mi s-a prescris anticonceptionale artizia ( pe care le iau de 10 luni), dar asupra parului nu a avut nici un efect. Este bine sa iau contraceptivele fara pauza?
In timpul sau dupa actul sexual ma ustura partea exterioara si rar sunt umeda, incat sa nu folosesc gel lubrifiant.
Acesti 2 factori ( candidoza sau./si anticonceptionalele) sunt cauza disconfortului in timpul si dupa actul sexual? sau poate fi o alta cauza?
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Scurgere de culoare galben-verzui
- 6scurgeri vaginale de cativa ani
- 4Ajutor! Dupa avort inca mai am scurgeri urate!
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 7sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 3scurgeri vaginale
- 4AJUTOOR.. nu imi vine ciclul
- 14scurgeri vaginale urat mirositoare
- 0Candidoza-cum arata o scurgere vaginala normala?
- 3scurgere alba
- 7spotting LOGEST
- 9scurgere albicioasa si branzoasa, iar iubitul meu are mancarimi si tot un fel de scurgere
- 1am o scurgere incolora gelatinoasa si mi-a intarziat si menstruatia
- 2Ajutati-ma. Secretie vaginala ca o branza
- 1Am candidoza vaginala si bucala
- 6Candida dupa ciclu
- 4Candida de 3 ori in 3 luni. Stiti vreun tratament minune, pentru ca eu mi-am pierdut speranta..
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: