Depresie - Ce as putea sa iau pt depresie fara reteta?
Buna ziua,
Ce as putea sa iau pt depresie fara reteta deocamdata pana saptamana viitoare cand merg la medic.Pastile sau altceva. Multumesc!
Ce as putea sa iau pt depresie fara reteta deocamdata pana saptamana viitoare cand merg la medic.Pastile sau altceva. Multumesc!
2 comentarii
Puteti incerca Stresclin complex 3x1/ zi
Magnosun 0 1 0
Nervocalmin relaxare de zi 3x1/zi
Magnosun 0 1 0
Nervocalmin relaxare de zi 3x1/zi
Aveți un diagnostic confirmat pentru depresie? Pentru că și mie îmi vin la cabinet persoane care consideră că au depresie, iar după ce fac evaluare, rezultă că au un număr de simptome, dar nu suficiente pentru a pune diagnosticul de depresie.
Nu luați medicamente dacă nu aveți un diagnostic sigur. Pentru o depresie ușoară puteți lucra și cu un terapeut online, și dacă la evaluare rezultă că aveți într-adevăr depresie atunci puteți lua și medicamente, dar odată începută medicația nu le puteți opri când vreți ce pe baza unei scheme dată de psihiatru.
Nu luați medicamente dacă nu aveți un diagnostic sigur. Pentru o depresie ușoară puteți lucra și cu un terapeut online, și dacă la evaluare rezultă că aveți într-adevăr depresie atunci puteți lua și medicamente, dar odată începută medicația nu le puteți opri când vreți ce pe baza unei scheme dată de psihiatru.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 14Fizic sau psihic?
- 10sunt bolnav psihic diagnosticul tulburare anxios depresiva
- 6Depresie de mult timp - AJUTOR !!!!!!!
- 10ameteli - cum scap?
- 55Cazul Madalina Manole; depresie/fatalitate?
- 3dupa nunta viata a devenit un cosmar
- 9avc grav, diabet, glaucom, depresie suicid la doar 60 de ani
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 41Depresie si nimeni in jur
- 21Tanar de 32 de ani, sa aibe depresie sau ce boala ar putea fi?
- 4sindrom anxios depresiv
- 7totul se datoreaza bolii in sine sau au efect secundar si pastilele?
- 4Anxietate VS depresie.
- 33Depresie sau altceva?
- 13Tratament depresie
- 3Simptomele unei depresii?
- 3Soția mea are depresie și mi-a spus ca vrea sa se sinucida
- 11Îmi iubesc soția și copiii dar vreau sa mor
- 4Ajutați ma! Fiul meu de 18 ani a întrat în stare de depresie, letargic, sta intr-una în pat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: