depresie
Sunt foarte trist, nu pot dormi noaptea si cand adorm spre dimineata ma trezesc faorte obosit.Nu am chef de nimic in cursul zilei, nu ma pot concentra la servici am foarte des palpitatii si imi tremura mainile.Ma tot gandesc la problemele care mi-au generat aceasta stare.Sunt lucruri pe care nu le inteleg in relatia mea si nici nu am cu cine discuta.Stie cineva vreun medic bun care sa ma ajute?
2 comentarii
Cel mai bine e sa mergi la psiholog si sa dicuti cu el. Daca nu...ne gasesti aici pe forum...si ne mai dam si noi cu parerea! In prima faza...ia si stai linistit, gaseste ceva de facut si nu te mai gandi la probleme...
vorbeşte cu un psiholog şi nu lăsa problemele să te copleşească, găseşte ceva care să ţi placă să faci orice ar fi, de la alergat la citit, la jocuri de calculator sau orice şi dă ţi şi timp de relaxare. contează foarte mult. şi dacă ai probleme în relaţie, cu toate că un psiholog te ar putea ajuta, cel mai uşor se discută cu partenera ta. dacă e ceva ce nu poţi discuta faţă în faţă încearcă şi metoda scrisului: fie un mail, o scrisoare ceva. ajută şi asta. crede mă :)
Alte subiecte recente din această secțiune: