Depresie, anxietate generalizată
Bună seara !De 5 ani mă chinui cu depresia și anxietatea, am schimbat mai mulți medici psihiatrii, și medicamentația !De 6 luni iau tratament cu Alventa și Convulex.Ce mă sperie cel mai tare să zic așa, este faptul ca orice lucru minor pe care îl fac mă obosește, și parcă îmi încețoșează gândirea, privirea …și dacă nu mă bag la somn, nu funcționez.Nu îmi este frică să ies singură, merg la serviciu, fac lucruri casnice în limita pentru ca (obosesc )dar cel mai tare mă frământă oboseala asta pe care o am.Daca ies afară 15 minute și merg pe jos, obosesc, și parcă numai pot vorbi coerent.S a mai confruntat cineva cu simptomele astea ?‘, Ce pot face ?Am ajuns la limita
4 comentarii
Vitamine ai putea lua, magneziu e pt oboseala.Centrum care include mai multe vitamine.
Buna ziua, ati facut de curand un examen fizic complet? Ati discutat cu medicul psihiatru despre eventuale efecte adverse ale medicatiei? Oboseala pe care o descrieti poate fi simptom de depresie dar este important sa fie excluse, in primul rand, posibilele cauze fizice. Cred ca v-ar putea ajuta cateva sedinte de psihoterapie si va recomand sa vorbiti cu medicul psihiatru, poate are contract cu un psihoterapeut, astfel incat sa puteti beneficia de sedinte gratuite.
Mulțumesc pentru răspuns !Analizele le am făcut, sunt în limite normale.Cu medicul încă nu am vorbit de simptomele acestea.Dar, da.Si eu mă gândeam ca vin din cauza depresiei și anxietății.
Daca mergeti la serviciu, faceti lucruri casnice si iesiti singura pe strada, sa stiti ca sunteti un caz fericit. Ar trebui sa fiti bucuroasa. Puteti face multe lucruri. Unii stau la pat cu aceste boli. Chiar si cu medicatie nu poate fi totul la fel ca inainte. Ele dau anumite simptome mai ales la efort. Incercati sa le acceptati. Eu am facut psihoterapie pentru asta dar nu m-a ajutat cu nimic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Senzatia de minte in ceata
- 9Suport pentru depresie anxietate sociala
- 0Anxios-depresiv Seroxat
- 17asentra se intrerupe in caz de sarcina
- 44Grup Suport pentru Anxietate si Depresie
- 6Am de 5 ani depresie anxietate
- 4Depresie ???
- 33Depresie sau altceva?
- 4Depresie foarte puternica /Anxietate/TOC/
- 6Depresie dar nu vreau sa iau medicamente deocamdată
- 6Ganduri obsesive
- 7Ce diagnostic as putea avea?
- 4Orice fac tot rau imi este, pareri ?
- 10Depresie si anxietate
- 3Schema tratament: Seroxat, Depakine, Rispolept
- 9Ajutor! Nu stiu ce se intampla cu mine dar vreau sa aflu.
- 1O senzatie de sufocare
- 2Bătăi neregulate
- 1Depresie anxioasa
Mai multe informații despre: Tulburarea anxioasa generalizata depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: