Depresie, anxietate generalizată | Forumul Medical ROmedic

Depresie, anxietate generalizată

05-04-2024
Lory92
Nu este medic/terapeut
Lory92
Bună seara !De 5 ani mă chinui cu depresia și anxietatea, am schimbat mai mulți medici psihiatrii, și medicamentația !De 6 luni iau tratament cu Alventa și Convulex.Ce mă sperie cel mai tare să zic așa, este faptul ca orice lucru minor pe care îl fac mă obosește, și parcă îmi încețoșează gândirea, privirea …și dacă nu mă bag la somn, nu funcționez.Nu îmi este frică să ies singură, merg la serviciu, fac lucruri casnice în limita pentru ca (obosesc )dar cel mai tare mă frământă oboseala asta pe care o am.Daca ies afară 15 minute și merg pe jos, obosesc, și parcă numai pot vorbi coerent.S a mai confruntat cineva cu simptomele astea ?‘, Ce pot face ?Am ajuns la limita
4 comentarii
0
06-04-2024, ora 01:15
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Vitamine ai putea lua, magneziu e pt oboseala.Centrum care include mai multe vitamine.
0
06-04-2024, ora 15:36
Psiholog Valentina Ghiță
Psihologie, București
Psiholog Valentina Ghiță
Buna ziua, ati facut de curand un examen fizic complet? Ati discutat cu medicul psihiatru despre eventuale efecte adverse ale medicatiei? Oboseala pe care o descrieti poate fi simptom de depresie dar este important sa fie excluse, in primul rand, posibilele cauze fizice. Cred ca v-ar putea ajuta cateva sedinte de psihoterapie si va recomand sa vorbiti cu medicul psihiatru, poate are contract cu un psihoterapeut, astfel incat sa puteti beneficia de sedinte gratuite.
1
06-04-2024, ora 16:34
Lory92
Nu este medic/terapeut
Lory92
Mulțumesc pentru răspuns !Analizele le am făcut, sunt în limite normale.Cu medicul încă nu am vorbit de simptomele acestea.Dar, da.Si eu mă gândeam ca vin din cauza depresiei și anxietății.
1
07-04-2024, ora 12:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca mergeti la serviciu, faceti lucruri casnice si iesiti singura pe strada, sa stiti ca sunteti un caz fericit. Ar trebui sa fiti bucuroasa. Puteti face multe lucruri. Unii stau la pat cu aceste boli. Chiar si cu medicatie nu poate fi totul la fel ca inainte. Ele dau anumite simptome mai ales la efort. Incercati sa le acceptati. Eu am facut psihoterapie pentru asta dar nu m-a ajutat cu nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: