depresie cu atacuri de panica

30-11-2009
same
Nu este medic/terapeut
same
Buna ziua. Am 35 ani si sufar de o depresie cu atacuri de panica.Am avut acum zece ani o cadere urata am fost la policlinica Titan din Bucuresti, nu mai stiu ce medicamente mi-au dat acolo, nu ma simteam mai bine si am inceput sa ma izolez.Dupa doi ani de stat in casa am cunoscut pe cineva care a reusit sa ma duca la o clinica particulara in C-ta unde doctorul mi-a prescris Seroxat si xanax, m-am simtit mai bine dupa aproape doua saptamani de la inceputul tratamentului am iesit din casa, insa nu puteam sa merg singura decat daca ieseam cu bicicleta(asa eram sigura ca nimeni nu ma oreste sa ma tina de vorba si in caz ca mi se intaimpla sa mi se faca frica si sa ma dezorienez tot ce aveam de facut era sa dau din pedale spre casa :), binenteles nu ma aventuram prea departe). Am reusit sa ma si angajez ca vanzatoare, insa nu mi-am putut pastra serviciul din cauza ca eram foarte nesigura, oboseam psihic foarte repede si aveam momente cand parca atunci ma trezeam, contientizam totul in jurul meu ma dezorientam si intram in panica, sau aveam senzatia ca sunt picata din luna.
Acum...din februarie nu am mai luat medicamente de nici un fel, fara sa vb. cu medicul si iar nu mai ies afara din casa. (stiu, mare greseala). Ideea e ca as vrea sa ma internez la Palazu, dar nu stiu cum sa ajung, mi-e teama sa fac drumul pana acolo, chiar si cu masina sotului meu si nici nu stiu cum e acolo, daca ma baga in vreo rezerva sau intr-un salon cu mai multe persoane. Rog sa imi spuna si mie cineva daca stie cineva care e procedura..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul