Depresie de multi ani.. cu ce ati tratat insomnia?

15-09-2009
mpetrea
Nu este medic/terapeut
mpetrea
am depresie de mai multi ani, am luat diverse tratamente, poate cineva sa-mi spuna ceva despre insomnii tratate si cu 5 HTP ?PLS
6 comentarii
0
16-11-2009, ora 11:42
marinasandu2003
Nu este medic/terapeut
marinasandu2003
am depresie de cativa ani, mai exact 4 ani. Ma regasesc in ceea ce am citit pana acum pe situl asta ca simptomatologie: nu am pofta de viata, nu-mi pot tine un job. Nu pot face fata stresului la nici un job. De aceea niic nu pot avea vechime in munk. Sunt foarte sensibila la critici. Plang des. Nici un iubit nu pot avea. Cei mai multi vazandu-ma mai slaba vor sa-sii bata joc de mine. Imi este teama sa nu fie ceva mai garv decat depresia pentru ca daca oamenii isi pot permite asta inseamna ca ma cred fara judecata.
0
04-12-2009, ora 01:24
george7
Nu este medic/terapeut
george7
depresia este un simptom al tulburari de anxietate.

pe net exista un program(in engleza) pentru cei timizi care sufera de anxietate sociala., , Overcoming Social Anxiety Step By Step.scris de Dr. Thomas A.Richards.conceptele de acolo, in special
0
04-12-2009, ora 01:51
george7
Nu este medic/terapeut
george7
depresia este in cele mai multe cazuri un simptom al tulburari de anxietate.e logic nu, ati auzit pe cineva care a fost intotdeauna sigur pe el/ea, suferind de depresie?

pe net exista un program(in engleza) pentru cei timizi care sufera de anxietate sociala., , Overcoming Social Anxiety Step By Step.un program de terapie cognitiv comportamentala scris de Dr. Thomas A.Richards.conceptele de acolo, din, , handouts, in special, , Acceptance is an Active Experience, , , Changing Brain Chemistry Permanently, , , The Paradox of the Rain, , , Being Myself, pot fi foarte folositoare si in starile depresive.

-*

timiditatea, starea de nesiguranta, sentimentul de, , victima, sunt efecte ale tulburari de anxietate.singura responsabila de anxietate si efectele ei este o regiune din creier numita amigdala.cum aceasta se poate reseta la normal puteti intra si citi pe, , http://www.panic-anxiety.com/ .
numai bine

(*modificat de administrator)
0
31-05-2012, ora 09:57
Iulia_4ever
Nu este medic/terapeut
Iulia_4ever
Si eu cred ca sufar de depresie, pentru ca ma regasesc in descrierea acestei boli...acum sunt vesela iar peste 1 secunda plang din senin, nu pot sa dorm bine noaptea, iar cand resusesc sa adorm ma trezesc si incep sa plang, nu am niciun chef de viata si imi doresc in permanenta sa mor, nimic nu ma multumeste si nu ma mai impresioneaza micile bucurii ale vietii asa cum o faceau odata, mi-se pare ca toti sunt impotriva mea si ca toti imi vor defapt raul, sunt mereu nervoasa si ma enervez din orice, ma simt cea mai urata persoana din lume (am cicatrici lasate de acnee) cu toate ca toata lumea imi spune ca nu prea se vad si ca sunt draguta eu cand ma uit in oglinda numai asta vad, sunt oribila. Nu stiu ce sa mai fac ca sa-mi ies din starea asta, am incercat sa vorbesc cu cei apropiati sa le explic prin ce trec dar nu m-a ajutat cu nimic, am incercat sa gandesc pozitiv dar nu prea am ce, am incercat sa ies in lume ca sa uit iar asta functioneaza dar pentru o perioada scurta de timp pentru ca atunci cand sunt singura sau acasa cu sotul meu, revin la obisnuitele ganduri negre.Va rog din suflet dati-mi un sfat cei care ati trecut prin asa ceva si spuneti-mi voi ce ati facut si ce v-a ajutat sa iesiti din starea asta.
0
31-05-2012, ora 13:46
Psiholog Stancescu Raluca
Identitate neconfirmată
Psiholog Stancescu Raluca
Buna ziua, Iulia,

Este foarte important sa tratezi depresia ca pe o boala si sa te adresezi unui specialist (medic psihiatru sau psihoterapeut). In functie de gravitatea simptomatologiei, depresia poate fi tratata fie prin medicatie, fie prin psihoterapie, fie o combinatie intre cele doua. Depresia rareori trece de la sine, dar impreuna cu un specialist poti depasi aceasta tulburare si poti invata cum sa faci fata, pe viitor, dificultatilor care te aduc intr-o astfel de stare. Imi pare rau ca cei apropiati nu au reusit sa inteleaga prin ce treci, ai putea sa-i rogi sa te insoteasca la medic si sa discutati impreuna cu acesta cum iti pot fi ei de ajutor.
Multa sanatate!
0
31-05-2012, ora 18:37
Iulia_4ever
Nu este medic/terapeut
Iulia_4ever
Va multumesc din suflet ca ati raspuns cu atata promptitudine apelului meu de disperare. Voi incerca sa tin cont de sfatul dvs. si sper sa imi revin cat mai curand. Multa sanatate si dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Insomnia este implicată în apariția durerilor de spate
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Scapă de insomnie - 8 sfaturi eficiente
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •