Depresie postnatala si atacuri de panica

Nu prea merge doar cu naturiste. Nu ati mai avut inainte de a ramane insarcinata depresie sau anxietate ?
Parerea mea este sa le luati pe amandoua.
Si depresie si anxietate cu atacuri de panica nu e tocmai un diagnostic frumos si usor de purtat.
Luati 3-4 zile si daca va simtiti mai bine cu medicatia mergeti inainte.
Nu e neaparat necesar sa aveti efecte secundare.

Am un bebe tare scump, e primul copil si imi vine sa plang numai cand ma gandesc ca eu nu sunt ok.
Inainte de a ramane insarcinata am fost ok...si dupa ce am nascut am fost ok vreo 2-3 sapt.
Am citit aici pe forum despre pers care s-au tratat doar cu psihoterapie si naturiste, asa ca am zis sa incerc. Dar se pare ca cea mai eficienta solutie ar fi tot medicatia de aceea am si mers la medic.
Numai bine!

Sa nu fie un sindrom post avort. Asta apare si dupa 10 ani de la avort. Poate fi depresie, anxietate si uneori boli mai grave ca schizofrenia.
Avortul poate fi chirurgical sau hormonal (provocat de pilula de a doua zi sau de anticonceptionale - care produc 5-6 avorturi la 2 ani).
Daca suspectati ca e o depresie de acest gen trebuie abordata SI pe alte cai, concomitent, si se repara definitiv.
http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spune-stiinta-medicina/257-pilula-contraceptiva-cauza-avortului-hormonal-sindromul-postavort-dr-christa-todea-gross-conferinta-timisoara-14-iunie-2013

Ma simt FOARTE BINE.
M-a incurajat enorm remarca facuta de clara'p, si anume ca depresia postnatala se poate trata definitiv.
Si in plus, un alt gand care m-a ajutat foarte mult este faptul ca o problema ca asta trebuie tratata pe toate planurile. Fiinta umana este alcatuita din trup, suflet si duh.
Deci,
1.roaga-te cu credinta in Dumnezeu- duhul iti va fi inviorat.
2.gandeste pozitiv, vitaminizeaza-te si odihneste-te cat de mult.
3.ajuta-ti neuronii sa isi revina urmand un tratament medicamentos.
Multa sanatate va doresc! (ca stiu cum e sa fii bolnav)

A trecut un pic peste 1 an de cand am inceput tratamentul. Acum sunt in punctul in care mi s-a redus doza la maxim si ma simt foarte bine. Abea astept sa renunt definitiv, sub indrumarea medicului, bineinteles. Ideea e ca dna doctor m-a informat...creierul afectat de depresia postnatala, care e pe baza hormonala, isi revine dupa aprox 18 luni de la nastere. Mentionez ca de la data inceperii tratamentului nu m-am simtit nici o clipă ca inainte. Adica ma simt BINE, ca inainte de nastere, FOARTE BINE.

Vreau sa mentionez faptul ca nu e o lauda cand spun ca ma simt foarte bine. Doresc din suflet tuturor care au o problema psihica, chiar si o simpla insomnie, sa se faca bine, si cred ca se poate! Si asta pentru ca nu voi uita niciodata starile cumplite, groaznice prin care am trecut!
Si mai vreau sa fac o mentiune: daca aveti o problema de genul, cautati un medic psihiatru bun, chiar daca e mai scump. De ce sa tot testati pe dvs. diferite medicamente de la diferiti medici, care merge si care nu? Pot sa recomand, scrieti-mi pe email!
-------*
Sanatate!
(*modificat de admin)

Dr Rares Ignat - psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata

Va doresc recuperare grabnica si...tineti-ne la curent!

După cum este regulamentul siteului nu pot lăsa adresa de email. În plus scuze că îți răspund după așa mult timp, nu mai intrasem pe forum de ceva vreme. Sper că să fi găsit deja o soluție la problema ta. Dacă ai idee cum putem lua legătura, scrie-mi privat. Sănătate!

Apasati pe numele ei si trimiteti-i mesaj privat cu adresa.

Va lasat fara emotii...adica sa nu puteti plange sa va bucurati de lucruri ca inainte va multumesc v-am lasat un msj. pe privat.

Eu din a 7a zi de la începerea tratamentului am început să mă simt bine, aproape perfect, pot să zic, și nu, nu m-a lăsat fără emoții. Dimpotrivă, m-a scos din starea aia că nu mă puteam bucura de nimic și plângeam aproape încontinuu. Acum, diferă de la persoană la persoană, dar efectul benefic ar trebui să îl resimțiți din a 14-a zi sau mai devreme. Depinde și de doza de antidepresiv și de cum reacționează corpul dvs. Vă doresc din suflet sănătate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 2Probleme cu tiroida sau atacuri de panica?
- 10cred ca sotul meu e foarte bolnav
- 10Neliniste
- 6anxietate, atacuri de panica
- 25un psiholog bun in Bucuresti!?
- 6depresie postnatala, tratament care m-au ingrasat aproape 26 kg intr-un an
- 10Tulburare anxioasa de mai mult de doi ani
- 4atacul de panica, tratament de un an - se va face bine?
- 6atac de panica, fobie, agitatie, nervozitate, palpitatii
- 3am des atacuri de panica, stare de panica,.mai mult stari de frica cand plec undeva
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 5Probleme legate de anxietate si atacuri de panica...va rog pareri
- 1Viroza sau alt ceva?
- 36Terapie cognitiva pentru atacuri de panica?
- 10atacuri de panica si fobii?
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 2Nevroza?
- 1Tensiune mare si atac de panica
- 110 ani de axietate generalizata si atacuri de panica
- 12Atacuri de panica dese/Probleme de respiratie
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Depresia postnatala