Depresie profesională

26-02-2019
ionutră
Nu este medic/terapeut
ionutră
Bună, am o atitudine pe parte profesională ce ajung să nu o mai suport, pe faptul că nu mă simt în stare să fac față la situațiilor. Profesia mea, este una de care trebuie să mă folosesc de câmpul meu sociabil, iar asta mă împiedică, faptul că nu sunt o persoană foarte sociabilă, eu mai de grabă mă mulez pe subiectele celor din jur. Eu nu pot lua inițiativa de a începe discuțiile, și ajung să pierd posibile relații de prietenie, mai exact. O altă chestie este că sunt destul de rece cu cei din jur, nu îmi place că nu pot păstra relații de prietenie, mai eaxt, dacă mă împritenesc, rămân doar la momentul ăala, dar nu îmi vine dorința parcă de a mai mă găsii cu acea persoană, (într-un fel mă simt leneș pe păstratul relațiilor de prietenie). Pe lângă aceastea am și un punct mai optimist, faptul că îmi apar persoane care îmi sunt ca niște motivații, modele, pe faptul că mă atrag atitudinea lor, de stăpân pe sine, de atitudinile lor sigure, de organizarealor foarte clară în decizi. Încă nu am spus tot, dar o să mai spun
1 comentarii
0
27-02-2019, ora 12:20
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Nu ai nici o depresie si doamne fereste sa faci.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul