Depresie profesională
Bună, am o atitudine pe parte profesională ce ajung să nu o mai suport, pe faptul că nu mă simt în stare să fac față la situațiilor. Profesia mea, este una de care trebuie să mă folosesc de câmpul meu sociabil, iar asta mă împiedică, faptul că nu sunt o persoană foarte sociabilă, eu mai de grabă mă mulez pe subiectele celor din jur. Eu nu pot lua inițiativa de a începe discuțiile, și ajung să pierd posibile relații de prietenie, mai exact. O altă chestie este că sunt destul de rece cu cei din jur, nu îmi place că nu pot păstra relații de prietenie, mai eaxt, dacă mă împritenesc, rămân doar la momentul ăala, dar nu îmi vine dorința parcă de a mai mă găsii cu acea persoană, (într-un fel mă simt leneș pe păstratul relațiilor de prietenie). Pe lângă aceastea am și un punct mai optimist, faptul că îmi apar persoane care îmi sunt ca niște motivații, modele, pe faptul că mă atrag atitudinea lor, de stăpân pe sine, de atitudinile lor sigure, de organizarealor foarte clară în decizi. Încă nu am spus tot, dar o să mai spun
1 comentarii
Nu ai nici o depresie si doamne fereste sa faci.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Caut psiholog cu experiență pe Looksmaxxing / cultura incel
- 2Terapii noi(tms/tme/hipnoza)?
- 10Vorbesc rad si scot diferite sunete ciudate de unul singur
- 11Tipuri de activități pentru petrecerea timpului liber?
- 8Evaluare medicală forțată/Încredere
- 1Pentru cei diagnosticati cu o boala psihica
- 11Schimbare medic psihiatru
- 7Anxietate/depresie
- 6Suspiciuni medicamente psihiatrice
- 6Acceptarea bolii psihice