Depresie sau ce poate sa fie?

17-12-2018
Alberto93
Nu este medic/terapeut
Alberto93
Buna ziua, vreau si eu sa vad daca a trecut cineva prin starile prin care trec eu. Deci de circa 1 luna si 15 zile am inceput usor usor sa nu mai imi placa nimic. In acest moment sunt terminat fara chef de nimic, nu mai am nici o bucurie, nu mai simt nimic, am slabit, de mancat, mananc. Am facut cearcane si parca cand dorm simt ca nu ma odihnesc. Nici la televizor nu pot sa ma uit, calculator la fel, nu mi mai place nimic, singura chestie pe care o fac este sa citesc aici pe romedic. NU mai am nicio ambitie, motivare. Nu stiu ce sa fac sa trec peste, si fizic ma simt slabit. Nu ma pot enerva, nu mai pot sa rad, increderea in mine este zero, uit mult asta pentru ca ma gandesc doar la ce am, si parca ma simt neidemanatic fata de cum eram acum 1 luna cine ceva.
3 comentarii
0
17-12-2018, ora 16:08
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,

Va recomand sa mergeti la un psiholog clinician cu experienta pentru evaluarea situatiei.
0
17-12-2018, ora 17:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti si la un psihiatru sa va dea un antidepresiv. Ar trebui sa va reveniti cu el in 2-4 saptamani.
Faceti orientativ un test de depresie pe net.
Sanatate multa va doresc!
1
17-12-2018, ora 22:52
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca și colegul meu vă recomand o evaluare psihologică la un psiholog clinician cu experiență. În urma evaluării veți decide ce veți face în continuare: psihoterapie sau psihoterapie + medicație. Formele ușoare și medii se pot rezolva și fără medicație dacă evaluarea e corectă și găsiți un psihoterapeut bun. Dacă e o formă severă, atunci vă trimite și la psihiatru pentru medicație.
Cu cât acționați mai rapid, cu atât rezolvarea e mai sigură.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul