Despre ocupatie/meserie. va rog, ajutor mai ales de la medici psihologi

21-07-2023
samsung2023
Nu este medic/terapeut
samsung2023
Buna ziua. doresc sa-mi recomandati ce ocupatii/meserii se fac prin intermediul calculatorului care aduc si un venit, in afara de IT. Va multumesc. o zi buna
3 comentarii
1
21-07-2023, ora 14:43
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
psihologii nu stiu asa ceva. cauta pe siteuri speciale pt recrutari...ejobs, bestjobs
1
04-08-2023, ora 09:37
Psiholog Predan Valentina
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Predan Valentina
Buna ziua,

Va poate ajuta, in aceasta problema, un consiliere vocational.

Multa sanatate.
1
14-08-2023, ora 11:27
Emi8
Nu este medic/terapeut
Emi8
Editare foto, video, design cu ajutorul unor softuri gen Adobe Photoshop, Adobe Premiere, Adobe After Effects, Adobe Ilustrator sau InDesign.

Oricum pt a face bani cu ajutorul calculatorului trebuie mai intai sa inveti sa faci ceva, ca nimeni nu sa nascut invatat. Cine face acum bani cu ajutorul calculatorului la inceput nu stia mare lucru dar sa apucat sa invete ceva si in timp sa dezvoltat pana la nivelul de a oferi servicii de care cineva are nevoie si plateste pt ele.

Deci invata faci ceva pe calculator nu neaparat programare. Se cauta mult serviciile in domeniul MEDIA, cum am scris mai sus. Editare, design, montaj, colorizare, etc si este chiar o munca placuta si satisfacatoare care poate deveni chiar si un hobby in afara de faptul ca aduce bani.

Crede-ma vorbesc din experienta. Traim intr-o era in care se pune mult accent imagine si video.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul