Despre paroxetin
Locuiesc în Austria și am primit pentru anxietate de la psihiarul meu medicamentul Paroxetin de 20 mg. Este acest medicament tot un fel de Xanax? Este tot un drog puternic? Mulțumesc anticipat!
4 comentarii
Buna ziua.
Medicamentele prescrise de medic nu sunt droguri.
Paroxetina e unul dintre cele mai bune tratamente pentru anxietate, care exista.
Xanaxul este o benzodiazepina care luata in exces, da dependenta.
Luati Paroxetina asa cum v-a zis medicul si aveti rabdare sa isi faca efectul in 2-4 saptamani.
Medicamentele prescrise de medic nu sunt droguri.
Paroxetina e unul dintre cele mai bune tratamente pentru anxietate, care exista.
Xanaxul este o benzodiazepina care luata in exces, da dependenta.
Luati Paroxetina asa cum v-a zis medicul si aveti rabdare sa isi faca efectul in 2-4 saptamani.
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns! Mai am o întrebare: Paroxetina nu creează dependență pentru că mi s-a spus că voi urma tratament un timp mai îndelungat?
Paroxetina este un antidepresiv. Antidepresivele nu creeaza dependenta. Doar benzodiazepinele gen xanax, luate indelungat, creeaza dependenta. Numai ca tratamentul e de durata. Eu mi-am revenit din anxietate in 2 ani cu Paroxetina si de atunci nu a mai trebuit sa iau. Au trecut 10 ani.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cat mai trebuie sa fac tratament?
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
- 1Cipralex
- 5Neurotop
- 15Nu isi fac efectul antidepresivele!!!
- 2Cum ar trebui sa iau Escitalopram Actavis?
- 2De la tratament?
- 1Rispolept Consta sau xeplion?
- 1Risperidona sau paliperidona?Rispolept Constă sau Xeplion?
- 6Intrebare legata de medicamente
- 5Care i boala mea ? Sensibilitatea ?
- 10Exista vreun tratament de termen lung pentru deficiente ale neurotransmițătorilor Gaba?
- 4Fobia socială tratată cu escitalopram!
- 2Renunțare tratament
- 5Vreau pareri despre Venlafaxinum, Alprazolamum si Gabapentinum.
- 2Tulburare anxioasa - tratatment cu Duloxetina
- 1Priapism de la sertralină
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: