ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Discuții despre Premenopauza

34 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
1 mesaje
3646 vizite
Premenopauza!
Autor: Maria serb....
Ultimul răspuns: 07-11-2020 21:23, postat de Sano

Buna ziua. Am 47ani si locuiesc in Belgia si as dori daca, ma poata ajuta si pe mine cineva macar cu o indrumare! Din luna decembrie ma confrunt cu stari generale foarte deosebite. Am fost la doctorul de familie si dupa urma unor analize, mi-a iesit ca am helicobacteri pylor,...

1 mesaje
8326 vizite
Premenopauza
Autor: Michela70
Ultimul răspuns: 22-01-2019 19:42, postat de Awara

Buna seara, am 49 de ani si de anul trecut in iulie am inceput sa am un rău excesiv, totul sa intamplat in somn, batai ale inimii, tensiune, amețeala. Am ajuns la urgenta mi a scazut tensiunea si acasă, cateva zile nici nu ma puteam ridica din pat.apoi mi am...

1 mesaje
8683 vizite
Simptome premenopauza
Autor: Mona T
Ultimul răspuns: 08-01-2019 15:56, postat de emmasky16

Bună, am 43 de ani și ma confrunt cu o problema în legătură cu ciclu menstrual. Am avut ovulatie târzie, ciclu nu a venit, am avut un fel de spoting după care s-a oprit ca după doua trei zile sa înceapă sa curgă în cantități mici rozalie. Test de sarcina negativ,...

0 mesaje
6587 vizite
Am 43 ani și cred că am intrat la premenopauza
Autor: Aanei
Postat la data: 05-01-2019

Am aproape toate simptomele, mai puțin bufeurile. Totul a inceput in februarie 2018.. a debutat cu creștere în greutate, apoi cu migrene cumplite, palpitații, etc. Ce vreau să știu, ce riscuri de sarcina sunt? Vreau sa menționez că activitatea sexuala este foarte rara, cam o data la 2 săptămâni, uneori...

3 mesaje
17753 vizite
Tratament premenopauza... pot ramane insarcinata?
Autor: gabitza75
Ultimul răspuns: 23-11-2018 16:10, postat de danagavrila

buna am 38 de ani, fac tratament pt premenopauza cu cycloproginova, intrebarea e daca pot ramane insarcinata? fiul meu are 20 de ani si nu mai imi doresc o sarcina

5 mesaje
7021 vizite
Premenopauza
Autor: magiscar
Ultimul răspuns: 25-03-2018 19:34, postat de Bodrug75

Ma numesc Carmen si am facut un control medical ieri.Mi s-a recomandat cate 2 pastile de Utragestan timp de 15 zile.Istoricul vietii mele sexuale : am avut un avort la 25 de ani dupa care am luat din 1995 rigevidon pana acum o luna.Pe data de 3 iunie trebuia sa-mi...

0 mesaje
2980 vizite
Scleroza multipla şi menopauza
Autor: Mariasz
Postat la data: 22-11-2017

Bună ziua, Mama mea este diagnosticată cu scleroză multiplă de 11 ani şi este introdusă în sistem de 10 ani astfel, primeşte tratamentul corespunzător injectabil. În momentul de față se află în perioada de premenopauză şi prezintă anumite semne de agravare în anumite zile a lunii. Întrebarea mea este, dacă există...

1 mesaje
11925 vizite
o problema de premenopauza
Autor: romantika
Ultimul răspuns: 21-02-2017 19:42, postat de omoise

Am implinit de curind 50 de ani si am o problema de citeva luni ciclul menstrual nu mi se opreste decit o zi pe luna ce medicamente sa iau sa mi se intrerupa.

1 mesaje
10316 vizite
o problema la premenopauza
Autor: romantika
Ultimul răspuns: 15-11-2016 14:02, postat de Clinica Marie Stopes

Am 49 de ani si sint in premenopauza.Problema e ca de vreo 4 luni imi vine ciclu aproape in fiecare zi cantitate mica dar se opreste doar o zi maxim doua si vine din nou.Problema e ca vine logodnicul meu din strainatate de la o mare distanta, si ginecologul meu...

8 mesaje
14627 vizite
menopauza
Autor: maria_yoo
Ultimul răspuns: 15-08-2016 19:00, postat de mihaeladorina

buna ziua.de 3 luni ma chinui cu niste sintome, ameteli, palpitatii, stari de rau, agitaite, bufeuri, contracturi de muschii la picioare, tremuraturi ocazionale cand imi este foarte rau, lesin de la stomac.mentionez ca iau ATACAND, BISOTENS, BETASERC SI XANAX DE 0, 25 mg.am facut analize si sunt bune colesterolul e...

0 mesaje
4767 vizite
Dereglare hormonala
Autor: 12Mik
Postat la data: 04-04-2016

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca e bun un produs recomandat de medicul ginecolog dupa un diagnostic de premenopauza (deficienta progesteron). Pentru starile asociate mi s-a recomandat "Talitha spray sublingual" insa intrebarea mea e daca nu afecteaza si mai mult nivelul de estrogen dominant. Multumesc anticipat!

5 mesaje
50506 vizite
premenopauza sau dereglarea menstruatiei?
Autor: dapetrea
Ultimul răspuns: 17-08-2015 07:56, postat de dapetrea

Am 46 de ani si in ultima luna ma confrunt cu dereglari de menstruatie. In decembrie am avut menstruatie de doua ori, in ianuarie a venit normal iar din martie ba vine, ba nu vine.Toate aceste modificari m/au speriat enorm.Am fost la medicul ginecolog mi/a facut ecografie a zis ca...

5 mesaje
10308 vizite
endometriom ovar drept
Autor: cristal2006
Ultimul răspuns: 06-09-2014 17:18, postat de cristal2006

In urma unei investigatii RMN de pelvis si RMN hipofizar recomandate de medicul endocrinolog, concluziile au fost: fibrom uterin, endometriom ovar drept; in cazul hipofizei: microadenom hipofizar (diametrul coronal de 2mm). Ginecologul mi-a recomandat duphastone 2 cpr/zi timp de 5 zile, reluate in fiecare luna. Mi s-a spus ca nu...

0 mesaje
3084 vizite
menopauza?
Autor: mary03
Postat la data: 28-11-2012

am 43 de ani si de la 41 ma confrunt cu unele delegrari de ciclu.In 2010 m-am operat de apendicita ca nu imi mai venea ciclu asa au ajuns atunci la concluzia medici. Acum dupa 25 septembrie nu am ami avut ciclu am facut un test de sarcina pe 29...

1 mesaje
8370 vizite
premenopauza se manifesta chiar daca menstruatia este regulata?
Autor: viorica_
Ultimul răspuns: 02-11-2012 18:09, postat de teodora m

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca sindromul premenopauza cu toate manifestarile specifice, se manifesta chiar daca menstruatia este regulata.Fac mentiunea ca am 43 de ani si ma cam sperie toate valurile de caldura...etc, am mers la urgenta pentru ca inima o lua razna si au cam ras de...

4 mesaje
8102 vizite
premenopauza
Autor: rina59
Ultimul răspuns: 03-07-2012 00:37, postat de sebesuldejos

Buna ziua, am 53 de ani si as vrea si eu o lamurire in legatura cu unele stari care la am in ultima perioada.Nu stiu daca sunt intradevar bufeuri cauzate premeopauzei sau este altceva deoarece nu se aseamana deloc cu simptomele descrise la bufeuri.In ultima perioada aproape in fiecare seara...

0 mesaje
4088 vizite
mastita si premenopauza
Autor: catalina45
Postat la data: 22-05-2012

As vrea sa stiu o mastita operata acum 13 ani, poate recidiva la menopauza? am 45 de ani si deja prezint simptome de premenopauza

3 mesaje
13820 vizite
sarcina sau premenopauza
Autor: crisf11
Ultimul răspuns: 07-04-2012 15:38, postat de crisf11

Buna seara! Numai o stare de stres groaznic ma poate face sa scriu pe un forum...Nomal era ca pana la 47 de ani sa stiu cum e cu sarcina si contraceptia, dar se pare ca in cei 7 ani de lipsa oricarei vieti sexuale am uitat. Ca urmare a unui...

2 mesaje
6489 vizite
Tenisune de la premenopauza ?
Autor: Vitalie
Ultimul răspuns: 26-12-2011 19:14, postat de tema

Buna ziua. Mama mea are 46 de ani, si astazi a avut o cadere de tensiune cu spasme si ameteli ( tensiune 17:9 ). Am dus-o la spital i-au facut EGK si glicemia si nu i'au gasit nimic... doctorii au spus ca e probabil de la premenopauza. Poate fi de...

2 mesaje
3448 vizite
premenopauza febra 37, 5??
Autor: cezara 1
Ultimul răspuns: 01-07-2011 16:10, postat de cibiusa

Buna ziua, ma numesc cezara, va rog sa mi raspunde ti daca in siptomele de premenopauza intra si temperatura de 37 ; 37, 5? am 43 de ani si nu ma simt bine de 3 luni fac temperatura de 37 cu.., dar analizele sunt ok nu am indicatii de infectie...

2 mesaje
3957 vizite
Premenopauza?
Autor: lidsta1
Ultimul răspuns: 12-04-2011 09:42, postat de lidsta1

Buna, Am si eu nevoie de ajutorul vostru pana ajung cu analizele de mai jos la medic. Ideea e ca menstruatia vine la cca 2-3 luni, am 40 ani si 2 luni iar mie toata viata mi-a venit la 21-22 zile. Eu tot asteptam bebe 2 dar daca intru la...

0 mesaje
6697 vizite
Duphaston menopauza
Autor: antonia45
Postat la data: 01-02-2011

Buna ziua!Am 45 de ani si un inceput de menopauza(de 2 luni nu am avut ciclu menstrual).Am mers la medicul ginecolog si mi-a recomandat Duphaston pentru a intarzia instalarea menopauzei.Puteti sa-mi spuneti, va rog, cum se administreaza acest medicament, cat timp sa iau si bineinteles daca are efecte negative(eu nu...

1 mesaje
13180 vizite
Se poate ramane insarcinata dupa intrarea la menopauza?
Autor: alemia
Ultimul răspuns: 30-09-2010 15:40, postat de Eclectica

Se pote ramane insarcinata dupa intrarea la menopauza? V a rog sa nu ocoliti si intrebarea mea.La inceputul menopauzei am trait clipe de cosmar.Un medic dupa 3 ecografii mi-a spus ca sunt insarcinata desi testele spunea ca nu. A trecut un an de cand sun la menopauza si nu am...

0 mesaje
4089 vizite
o fi premenopauza?
Autor: vali arad
Postat la data: 29-08-2010

am 39 de ani si de 2 ani nu am m-ai avut ciclu dar de o luna mi-a revenit este posibil ori este doar o dereglare hormonala..exista sanse sa raman din nou insarcinata?

8 mesaje
3163 vizite
rezultat osteodensiometrie calcai
Autor: nmioana
Ultimul răspuns: 02-08-2010 09:58, postat de Dr. Marius Uscatu

Buna ziua, Mama mea ( in varsta de 52 de ani, inca nu a intrat definitiv la menopauza) a facut testul de osteoporoza la calcai ( la indemnul meu deoarece mereu se plange de dureri de oase, picioare etc; anterior a fost diagnosticata cu reumatism). Rezultatul a fost -2.4 deci...

1 mesaje
3062 vizite
probleme cardiace la premenopauza?
Autor: flavianda
Ultimul răspuns: 23-12-2009 17:04, postat de dr.emanuel

Buna ziua. Am 46 ani si sunt in perioada de premenopauza - adica nu am mai avut ciclu de 1 an de zile, dupa o perioada f. mare in care am luat anticonceptionale orale. Dupa controlul ginecologic mi s-a spus ca ar urma sa intru la menopauza. Dar in acelasi timp...

2 mesaje
4551 vizite
analizele de laborator arata 20-100 menopauza
Autor: boncz mihaela
Ultimul răspuns: 12-12-2009 20:10, postat de boncz mihaela

Buna ziua Am varsta de 34 ani doar, am facut analiza la sange a fsh-ului si este 26.7 iar val laboratorului arata de la 20-100 menopauza, LH- AM 18.4 IN LIM NORMALE FATA DE LABORATOR ce anticonceptional sa folosesc pt a masca efectele nedorite ale perimenopauzei am stari de anxietate.am...

6 mesaje
3696 vizite
Ce metode contraceptive se pot folosi...
Autor: mirela47
Ultimul răspuns: 10-10-2009 17:42, postat de scarface

Ce metode contraceptive se pot folosi pe perioada premenopauzei? Durata premenopauzei variaza dupa durata anilor in care s-a avut ciclu menstrual? Ce ar trebui sa stim despre aceasta perioada ca sa o depasim mai usor? Ce modificari se produc in tot organism in aceasta perioada?

4 mesaje
2224 vizite
30 de ani menopauza?
Autor: coraqui
Ultimul răspuns: 20-08-2009 00:31, postat de coraqui

Buna sunt o femeie de 30 de ani din 26 mai nu mai am ciclu locuiesc in Spania si as vrea o parere de la un medic roman va rog, am facut analizele nu sunt gravida, mia iesit prolactina mare dar nu mi sa explicat nimic, spune ca nu i...

5 mesaje
6012 vizite
menstruatie la 55 ani
Autor: madallynutza
Ultimul răspuns: 21-06-2009 12:09, postat de seana

buna...am o problema in ceea ce o priveste pe mama mea.a intrat la menopauza la varsta de 52 ani. de atunci, timp de 3 ani nu a mai avut menstruatie, iar acum dupa acesti 3 ani a inceput sa aiba din nou menstruatia normala, o data pe luna. de mentionat...

6 mesaje
7340 vizite
cum sa fac sa am menstruatie cat mai multi ani, pana la o varsta mai inaintata?
Autor: needhelp
Ultimul răspuns: 14-04-2009 15:56, postat de Stefania88

am 43 de ani, am menstruatie regulat, nu sunt casatorita, nu am avut copii. in luna martie nu am avut menstruatie, dar am avut o raceala la ovare pe care am trat-o, nu am simptome deosebite, nu vreau sa pierd sansa de a avea un copil si sper din tot sufletul...

0 mesaje
10907 vizite
Simptome premenopauza. Febra!
Autor: adrienusa
Postat la data: 16-07-2008

Am 44 ani si sunt la premenopauza, am facut teste hormonale, nu mai am ciclu din luna februarie. Ma confrunt cu simptomele clasice, asa suparatoare cum sunt, incerc sa ma acomodez...Problema este ca am niste simptome ciudate aproape in ficare luna, cam in aceeasi perioada, asemanatoare cu sindromul pre-menstrual: dureri...

0 mesaje
5046 vizite
Balanta hormonala premenopauza
Autor: hanelore
Postat la data: 04-07-2008

Mi s-a facut o balanta hormonala cu urmatoarele rezultate: progesteron - 0, 3 ng/ml; UTSH - 1, 70 mui/ml; testosteron-0, 5 ng/ml; FSH - 109, 3mui/ml; LH -30, 8 mui/ml. Nu am fost intrebata in ce zi a CM sunt. Am 39 de ani, nici o sarcina, nu raman insarcinata...

0 mesaje
5120 vizite
premenopauza... m-am ingrasat si nu ma simt prea bine
Autor: nella
Postat la data: 06-06-2008

Buna tuturor, am consultat de curand un medic endocrinolog pentru probleme de premenopauza, m-am ingrasat si nu ma simt prea bine.Dupa nenumarate analize s-a ajuns la concluzia ca am insuficienta ovariana (1.1ng/ml progesteron) si mi s-a dat sa iau duphastone.Problema mea este ca am mai luat odata acest tratament la...

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.