diagnostic gresit

02-11-2017
kellerdaniel1733
Nu este medic/terapeut
kellerdaniel1733
Am fost diagnosticat la 17 ani cu o forma mai usoara de schizofrenie.Eu tin sa mentionez ca o singura data in viata mea respectiv la scoala, avand multe emotii mi s-a parut ca aud doua voci vorbind despre mine.Nu stiu pe ce baza am fost diagnosticat asa!Vreau sa sa va intreb:
Cum trebuie sa procedez pentru a mi se schimba diagnosticul?
Tin sa mentionez:cand am fost prima oara internat la timisoara neuropsihiatrie am fost sedat si nefiind constient de ce vorbesc le-am spus medicilor de acolo ca aud voci pe care nu le-am auzit vreodata!
Eu am fost internat in urma unui atac de panica in timp ce urmaream un film de groaza si gandindu-ma ca respectiv colegii mei au un plan impotriva mea.
Eu nu am cum sa am aceasta boala pentru ca de cand eram mic am vrut sa conving lumea ca sufar de aceasta boala pentru a scapa de scoala/responsabilitati.
Este posibil sa sufar de ipohondrie?Sunt 100% sigur ca nu sufar de schizofrenie!In prezent imi doresc foarte mult sa am un viitor frumos chiar daca nu am reusit sa promovez bacul.Acest diagnostic ma impiedicat sa ma inscriu la postliceala de asistent medical!Eu sunt foarte bun la biologie si chimie si vreau foarte mult sa fac o postliceala de asistent medical!Cum ar trebuii sa procedez?
4 comentarii
1
02-11-2017, ora 19:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incearca la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti.
0
02-11-2017, ora 20:05
kellerdaniel1733
Nu este medic/terapeut
kellerdaniel1733
Ms pentru răspuns clara_p.Trebuie să îmi fac programare?
0
02-11-2017, ora 21:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da, e cu programare.
1
02-11-2017, ora 21:55
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!
Apelați la un alt psihiatru, care, dacă este cazul vă trimite la o comisie pentru investigații suplimentare sau la Institutul de medicină legală pentru o evaluare și diagnostic sigur. La institutul de medicină legală e nevoie să faceți o cerere pentru programare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • 15 semnale de alarmă ale schizofreniei la copii
  •