discomfort in juru inimii Ajutati-ma pls !!!

15-02-2010
dorurusu
Nu este medic/terapeut
dorurusu
Am 17 ani.am greutate de 110 kg la o inaltime de 1, 86...de la 5 ani fac sport intens inot, tenis, box.am fumat dar nu constant.beau alcool dar nu fff exagerat.intr-o zi a inceput sa imi bata inima fff tare si am intrat in panica...am crezut k imi plezneste si mor..de atunci am un discomfort general.toate acestea se intamplau acum3 luni.acum miam revenit da tot simt k ma tine ceva asa la inima.dar cand sunt cu prietneii sua fac altceva...numai am nimic !!!nushu ce sa fac..sa fie chestie de neurologie...k am fost la doctor de inima is a zis k nu am nimic sunt perfect...tensiunea putin mare datorita si corpului mare.mai usor uc sarea.da park nus tot eu cel dinainte !!!ajutati-ma...sunt o fire f sensibila...si emotiva..ma sperii din toate chestiile astea
1 comentarii
0
16-02-2010, ora 04:03
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
buna doru

daca spui ca analizele la inima ti-au iesit bune, da un search pe google cu "atac de panica" si vezi daca te regasesti in simptome

numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici