discomfort in juru inimii Ajutati-ma pls !!!
Am 17 ani.am greutate de 110 kg la o inaltime de 1, 86...de la 5 ani fac sport intens inot, tenis, box.am fumat dar nu constant.beau alcool dar nu fff exagerat.intr-o zi a inceput sa imi bata inima fff tare si am intrat in panica...am crezut k imi plezneste si mor..de atunci am un discomfort general.toate acestea se intamplau acum3 luni.acum miam revenit da tot simt k ma tine ceva asa la inima.dar cand sunt cu prietneii sua fac altceva...numai am nimic !!!nushu ce sa fac..sa fie chestie de neurologie...k am fost la doctor de inima is a zis k nu am nimic sunt perfect...tensiunea putin mare datorita si corpului mare.mai usor uc sarea.da park nus tot eu cel dinainte !!!ajutati-ma...sunt o fire f sensibila...si emotiva..ma sperii din toate chestiile astea
1 comentarii
buna doru
daca spui ca analizele la inima ti-au iesit bune, da un search pe google cu "atac de panica" si vezi daca te regasesti in simptome
numai bine!
daca spui ca analizele la inima ti-au iesit bune, da un search pe google cu "atac de panica" si vezi daca te regasesti in simptome
numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune: