discomfort piept, anemie

08-03-2011
Stefan88
Nu este medic/terapeut
Stefan88
De cateva luni lucrez la calculator si stau foarte mult in fata lui mai ales noaptea, am fost la doctor mia zis ca am analizele bune si am doar o anemie accentuata ( sunt si foarte slab am 1.77 si 55 kg, precizez ca asa slab am fost de mic ), de 1 saptamana am un discomfort in zona pieptului ( de cele mai multe ori in juru inimii ) nu ma doare nu ma ustura, senzatia este doar de discomfort ) cand fac efort nu am probleme nu ma deranjeaza, cand sunt ocupat la fel nu ma deranjeaza, cand am timp (liber) stau si ma gandesc la ceva sau stau si ma uit la un serial seara atunci apare discomfortul.
Ceva sfat de vitamine sau ceva tratament contra anemiei ( ma gandesc ca asta e cauza principala a discomfortului )
1 comentarii
0
09-03-2011, ora 14:30
Stefan88
Nu este medic/terapeut
Stefan88
sau se poate anxietate, frica ? de la stres... nu stiu dc ma simt asa si ma sperie, am fost la doctor nu am nici o problema inafara de anemie.. unde mia prescris vitamine
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici